Spitalul Municipal Fălticeni face noi angajări. Sunt scoase la concurs posturi pentru asistenți medicaliLocal

Spitalul Municipal Fălticeni face noi angajări. Sunt scoase la concurs posturi pentru asistenți medicali

       Accesări: 7874

Noi locuri de muncă în sistemul medical local. Spitalul Municipal Fălticeni are deficit de personal și scoate la concurs mai multe posturi. Unitatea sanitară anunță nouă posturi disponibile pentru asistenți medicali.

Cinci locuri sunt vacante pe Secțiile Pediatrie și Boli Infecțioase.

Spitalul Municipal Fălticeni are câte un post disponibil la compartimentul Neonatologie, CPU și Pneumologie. Un alt post este liber la Cabinetul de Chirurgie din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Integrat (fosta Policlinică).

Posturile scoase la concurs sunt destinate asistenților medicali debutanți, vechimea nefiind un criteriu solicitat în cadrul concursului.

Proba scrisă va avea loc pe 23 decembrie, la ora 10, la sediul administrativ al spitalului, de pe strada Ion Creangă. Data și ora interviului urmează să fie anunțate după încheierea probei scrise.

Contestațiile vor putea fi depuse în cel mult 24 de ore de la afișarea rezultatelor de la proba scrisă și interviu.

Dosarele de înscriere se trimit doar în poșta electronică, la adresa runos@spital-falticeni.ro, până pe 15 decembrie inclusiv, ora 16.

Dosarele trebuie să includă cererea de înscriere, actul de identitate, cazierul judiciar, carnetul de muncă sau adeverința studiilor de specialitate, asigurarea de malpraxis, adeverință privind starea psihică, certificat de integritate comportamentală, un CV, copia fișei de evaluare și fișa de aptitudini care să ateste starea de sănătate.

Spitalul Municipal Fălticeni mai angajează în această perioadă medici, dar are și posturi disponibile pentru personal auxiliar. Sunt scoase posturi la concurs pentru bucătar (un loc), lăcătuș mecanic (un loc), îngrijitoare (un loc) și sudor/instalator (două locuri).

Unitatea medicală angajează și un inginer debutant.

Concursurile vor fi organizate pe 21 decembrie. Dosarele se pot depune până pe data de 11 decembrie (inclusiv), ora 16.

ȘTIRI