Copiii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obţinut două titluri naţionale la Turneul Campionilor de la BucureştiSport

Copiii de la ACS Nada Florilor Fălticeni au obţinut două titluri naţionale la Turneul Campionilor de la Bucureşti

       Accesări: 678

Pentru al cincilea an consecutiv, secţia de tenis de câmp a clubului ACS Nada Florilor Fălticeni a fost prezentă la Turneul Campionilor – Tenis10MPG, competiţie rezervată copiilor cu cele mai bune rezultate pe parcursul anului competiţional.

Turneul Campionilor a fost organizat la Bucureşti, pe data de 28 noiembrie 2020, cu participarea a 75 de copii din toată ţara.

ACS Nada Florilor Fălticeni a participat cu trei sportivi, la categoriile: Roşu (copii până în 8 ani) şi Portocaliu (copii până în 9 ani).

Christian Samachişa, a câştigat titlul de campion la nivelul Roşu, iar Dennis Filipciuc s-a impus pentru a treia oară la nivelul Portocaliu.

Un rezultat bun a obţinut şi Daniel Mitocaru, care s-a clasat pe locul patru la Portocaliu, după ce apierdut finala pentru locul 3 la diferenţă de un singur punct, concurând la o categorie superioară având în dvedere vârsta sa, doar 7 ani.

Instructorul Marcel Dascălu s-a arătat încântat de faptul că în ultimii 5 ani sportivii pregătiţi de el au fost prezenţi pe podiumul Turneului Campionilor. În acest interval au fost câştigate 20 de titluri naţionale.

Alături de Marcel Dascălu, de pregătirea copiilor se ocupă şi Vasile Filip, fost sportiv al clubului, în prezent student la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

ACS Nada Florilor este un club tânăr, care se face remarcat cu rezultate deosebite atât la tenis de câmp cât şi la canotaj şi înot.

Rezultatele nu sunt întâmplătoare. Ele se datorează şi colaborării pe care clubul o are cu administraţia locală, cu sponsoriii, şi nu în ultimul rând cu părinţii sportivilor.

Micii tenismeni din Fălticeni se pregătesc pentru ultima competiţie importantă a acestui an, Turneul Campionilor Tenis10 FRT, care va fi organizat la Braşov, în perioada 12-13 decembrie 2020.

ȘTIRI