Spectacol muzical extraordinar la Fălticeni. 3 Tenori Ieșeni concertează sâmbătă seara. Intrarea este liberăLocal

Spectacol muzical extraordinar la Fălticeni. 3 Tenori Ieșeni concertează sâmbătă seara. Intrarea este liberă

       Accesări: 1968

Seară de vară înfrumusețată muzical. Fălticenenii sunt invitați, sâmbătă, la un spectacol simfonic deosebit, în compania unor voci extraordinare. 3 Tenori Ieșeni vor concerta în centrul orașului, iar accesul publicul a este liber.

Evenimentul muzical este inclus în seria manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Culturii Fălticenene.

Concertul va începe la ora 19.

Spectacolul simfonic aduce în fața publicului fălticenean trei artiști lirici îndrăgiți ai scenei românești,

Tenorii Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu vor fi acompaniați de Orchestra Filarmonică „Mihail Jora” din Bacău.

Publicul meloman fălticenean va avea parte de un concert simfonic de marcă, așa cum s-a întâmplat la evenimentele de la Ploiești, Pitești, Târgoviște, Piatra Neamț, Bacău, Suceava, Sibiu și Târgu Mureș.

În lunile mai și iunie tenorii ieșeni se află într-un turneu național. Municipiul Fălticeni, oraș al muzeelor, culturii și oamenilor de seamă, nu putea lipsi din programul acestui turneu.

Soliștii vor fi acompaniați de cele mai bune orchestre românești.

Abordând un repertoriu internațional în peste șapte limbi, cele trei voci incomparabile ale scenei lirice românești creează un spectacol complex, în care arii din opere celebre și canțonete se îmbină cu fuziunea stilurilor și genurilor muzicale clasice și moderne.

Organizatorii spectacolului muzical simfonic sunt Asociația Fălticeni Cultural, Primăria Municipiului Fălticeni și Consiliul Județean Suceava.

ȘTIRI