Farmacia Morpheus reia campania gratuită pentru testarea sănătății tenului. Un medic va analiza rezultateleSănătate

Farmacia Morpheus reia campania gratuită pentru testarea sănătății tenului. Un medic va analiza rezultatele

       Accesări: 2023

Sănătatea și frumusețea merg mână în mână. Menținerea acestora înseamnă stare de bine, iar fiecare dintre noi suntem preocupați să le menținem pentru cât mai mult timp. Prevenția este primul pas în direcția cea bună, iar monitorizarea este un alt instrument important.

La acestea se adaugă și inițiativele care au ca scop păstrarea sau ameliorarea și redarea sănătății.

În acest sens, Farmacia Morpheus dă o mână de ajutor printr-o nouă campanie dedicată analizei tenului.

Campania se desfășoară în municipiul Fălticeni, în perioada 12 – 18 iunie, între orele 10 și 17. Cu ajutorul unor aparate speciale vor fi identificate mai multe aspecte ale pielii.

Doritorii au ocazia să verifice starea sănătății pielii în mod gratuit și să identifice, acolo unde este cazul, problemele de remediat.

Testarea are loc într-un spațiu dedicat din cadrul farmaciei și beneficiază de sprijinul medicului specialist Andreea Anton-Matei.

De-a lungul vieții, pielea trece prin numeroase transformări. Unele sunt în bine, altele în rău. Modul în care va arăta pielea depinde, în foarte mare măsură, de modul în care aceasta este îngrijită.

Din acest motiv, medicul specialist dermatolog va oferi sfaturile potrivite pentru remedierea problemelor întâlnite la analiza tenului.

Prezența acestuia în cadrul campaniei va fi în zilele de 13 iunie, orele 14 – 16, și 14 iunie, orele 15 – 17.

Campania de testare gratuită lansată de Farmacia Morpheus, aflată strada Mihai Eminescu, vizavi de fosta Policlinică, începe pe 12 iunie și se încheie pe 18 iunie.

Se știe, fără îndoială, că genele bune joacă un rol important pentru un ten radiant, iar prevenția, un sfat în plus al medicului specialist și rutinele inteligente de îngrijire ajută enorm la menținerea vitalității pielii.

Mai mult decât atât, atenția față de sine, dar și pentru starea de bine trebuie să fie permanentă.

Inițiativa este un cadou pentru toți fălticenenii, tineri, adulți sau vârstnici care prețuiesc sănătatea și frumusețea.

ȘTIRI