Şomuz Fălticeni l-a cooptat pe portarul Claudiu Chindriş. Sportivul este un fost jucător al Universității CraiovaExclusiv

Şomuz Fălticeni l-a cooptat pe portarul Claudiu Chindriş. Sportivul este un fost jucător al Universității Craiova

       Accesări: 3736

Transfer surpriză în fotbalul fălticenean!

ACS Şomuz Fălticeni a anunţat încheierea unei înţelegeri cu un jucător important pentru nivelul ligilor a 2-a și a 3-a.

Este vorba despre portarul Claudiu Chindriş.

Acesta a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei FC Universitatea Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu.

Cu Chindriş în teren în multe dintre partidele sezonului recent încheiat, oltenii au promovat, în această vară, în Liga a 2-a.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Claudiu Chindriş vine la Fălticeni din postura de jucător liber de contract. El a semnat un contract valabil pentru sezonul 2020-2021.  

Noul portar al fălticenenilor s-a alăturat deja lotului pregătit de antrenorul Daniel Stoica.

El a participat la şedinţele de pregătire organizate miercuri şi joi, pe Stadionul Tineretului. Claudiu Chindriş se pregăteşte alături de ceilalţi trei portari din lot: Andrei Pascal, Sebastian Bâlbă şi David Iftode.

În vârstă de 21 de ani, maramureşeanul Claudiu Chindriş s-a format la renumita Şcoală de Fotbal Ardealul Cluj Napoca, cu care a fost vicecampion naţional în anul 2016.

“Aşa cum am anunţat, încercăm să aducem în lot jucători importanţi, care pot ajuta echipa să obţină rezultate cât mai bune în noua ediţie de campionat.

Claudiu Chindriş este un portar foarte apreciat și a fost unul dintre titularii porţii echipei FC Universitatea Craiova, echipă care a promovat în Liga a 2-a. Sunt convins că va fi un jucător important şi pentru poarta Fălticeniului, alături ceilalţi portari tlentați pe care îi avem în lot.

Suntem în discuţie şi cu alţi jucători experimentaţi pe care dorim să-i aducem la Fălticeni în perioada următoare.

Programul de pregătire decurge normal, cu respectarea protocolului medical stabilit pentru perioada pandemiei. Vrem să fim pregătiţi din toate punctele de vedere până la startul sezonului care ar trebui să înceapă la sfârşitul lunii august”, a declarat, pentru Cronica de Fălticeni, directorul sportiv Iulian Darabă. 

ȘTIRI