Șomuz Fălticeni se confruntă cu probleme de efectiv înainte de întâlnirea cu Foresta SuceavaSport

Șomuz Fălticeni se confruntă cu probleme de efectiv înainte de întâlnirea cu Foresta Suceava

       Accesări: 678

Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava se vor confrunta sâmbătă, 27 martie, într-un nou meci oficial în cadrul Ligii a 3-a.

Partida se va disputa de la ora 15.00, pe Stadionul „Areni” din Suceava.

Catalogat drept un derbi al județului Suceava, întâlnirea de pe „Areni” este, în situația actuală, doar un meci de campionat pentru mulți dintre jucătorii Șomuzului.

Afirmația este susținută de faptul că din echipa Fălticeniului vor lipsi jucătorii pentru care acest duel ar fi avut o însemnătate aparte.

Așadar, după antrenamentul premergător meciului de sâmbătă, cel puțin șapte jucători nu vor fi în lot sau prezența lor este incertă: Eduard Julei este suspendat, Rashid Balde a fost operat în această săptămână și este scos din circuitul competițional, Marco Enciu este accidentat, Iosif Netbai revine după o accidentare și este incert, Iulian Dohotaru și Florin Robciuc susțin examenul de admitere la școala militară. Sub semnul întrebării este și prezența lui Vasile Padovei.

Codrin Benta

În acestă situație antrenorul Daniel Stoica va trebui să apeleze la jucători care au jucat mai puțin în această perioadă. Rămâne de văzut în ce măsură aceștia vor face față mizei jocului de pe Areni.

„Pentru mine nu este decât etapa a patra și nimic altceva. În schimb pentru unii dintre jucatorii mei ar fi fost cu totul altceva: Netbai, Sahlean, Ienciu. Sunt foști jucători ai Sucevei și cred ca au o altă stare de spirit. În situația dată, cu absențele pe care le avem, sper să aduc un plus pe partea tactică, în rest, tehnic, fizic și mental merg pe mâna jucătorilor și a preparatorului fizic. Indiferent de rezultat, va conta și ce vom face în următoarele etape”, ne-a declarat antrenorul Daniel Stoica, după antrenamentul din această după-amiază.

Meciul dintre Foresta și Șomuz va fi condus de o brigadă de arbitri formată din: Ioniță Eduard (Galaţi), Ionus Erchian (Medgidia) și Carson Marian (Constanţa).
Observatori: Zanfirescu Bogdan (Botoşani) și Andrici Ilie (Botoşani).

Imagini de la antrenamentul din această după-amiază

ȘTIRI