Șomuz Fălticeni își întărește și echipa de conducere. Alexandru Ursu este noul președinte executivSport

Șomuz Fălticeni își întărește și echipa de conducere. Alexandru Ursu este noul președinte executiv

       Accesări: 972

Începând de sâmbătă, 30 ianuarie, echipa locală de fotbal ACS Șomuz Fălticeni l-a cooptat în structura de conducere pe Alexandru Ursu, un om care vine din domeniul fotbalului, fiind cunoscut ca agent de jucători.

Potrivit anunțului făcut de directorul sportiv, profesorul Iulian Darabă, Alexandru Ursu va ocupa funcția de președinte executiv.

“Începând de astazi (sâmbătă, 30 ianuarie – n.r.),  s-a alăturat în conducerea clubului nostru domnul Alexandru Ursu, în calitate de presedinte executiv. Îi urăm bun venit! Cu siguranță, împreună, în acest retur de campionat, vom face o figură frumoasă  și ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul sezonului. În următoarea săptămână mai așteaptăm 4-5 jucători care se vor alătura echipei„, a anunțat directorul sportiv, profesorul Iulian Darabă.

Alexandru Ursu a declarat că a luat decizia de a colabora cu Șomuz, după ce a primit asigurări că la Fălticeni se dorește performanță în activitatea fotbalistică.

„Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din acest club. Îmi doresc să ajut la îndeplinirea obiectivului propus și sunt bucuros că am găsit la Fălticeni oameni extraordinari și dornici de a face performață pe plan fotbalistic. Am avut o întâlnire și cu domnul primar Cătălin Coman, care m-a asigurat de tot sprijinul și susținerea în acest proiect. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încredere acordată”, a declarat Alexandru Ursu, noul director executiv al clubului Șomuz Fălticeni.

Noul președinte executiv a sistat sâmbătă la meciul de pregătire pe care Șomuz Fălticeni l-a disputat în compania echipei Bucovina Rădăuți. Un meci câștigat de rădăuțeni, cu 1-0, chiar dacă jucătorii Șomuzului au ratat 5 ocazii mari de gol la scorul de 0-0.

Oficializarea colaborării cu noul președinte executiv vine și cu vești bune în ceea ce privește consolidarea loutului de jucători, în condițiile în care în pauza competițională Șomuz s-a despărțit de câțiva jucători importanți, între aceștia și doi dintre principalii marcatori din tur: Christ Afalna și Cătălin Tutuța.

Până pe 8 februarie clubul din Fălticeni trebuie să-și stabilească noile transferuri.

Până acum Șomuz i-a adus pe Iosif Netbai, de la Foresta Suceava, și pe Adrian Tănăsoiu, care în ultimele trei sezoane s-a aflat în lotul echipei de Liga a 2-a, CS Pandurii Târgu Jiu.

Odată cu numirea noului președinte executiv, clubul a semnat actul de transfer a unui tânăr jucător de naționalitate portugheză, care a fost în lotul Under 19 al echipei Sporting Lisabona.

Este vorba despre Cunha Camara Sandro Munir, jucător în vârstă de 20 de ani.

Alte 4-5 transferuri, jucători români dar și străini, vor fi realizate în următoarele zile.

„Șomuz Fălticeni a semnat și transferul unui jucător de naționalitate portugheză, care va evolua la Fălticeni în returul actualei ediții de campionat. Prin intermediul noului președinte executiv, în următoarele zile vor sosi la Fălticeni, și vor semna contract cu Șomuz,  încă doi jucatori străini„, a precizat directorul sportiv Iulian Darabă.

Alexandru Ursu nu este singurul om de fotbal din anturajul echipei din Fălticeni. De mai mult timp, Șomuz Fălticeni are o strânsă relație de colaborare și cu impresarul Marin Mitran.

ȘTIRI