Sâmbătă sosește Moș Crăciun. Copiii din Fălticeni sunt invitați în Parcul Prefecturii. Vor fi împărțite sute de cadouriLocal

Sâmbătă sosește Moș Crăciun. Copiii din Fălticeni sunt invitați în Parcul Prefecturii. Vor fi împărțite sute de cadouri

       Accesări: 1840

Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea Crăciunului. Cel mai așteptat moment este cel în care Moș Crăciun va lăsa cadourile sub brad. Din tărâmul înghețat, din Laponia, el obișnuiește să vină în seara de Ajun, în sania trasă de reni și va face înconjurul Pământului.

Anul acesta, însă, va fi diferit.

Spiridușii i-au transmis lui Moș Crăciun, cât de nerăbdători sunt copiii din Fălticeni, așa că bătrânul darnic va sosi mai devreme decât în alte dăți.

Tot ei i-au spus și faptul că iarna este blândă și fără zăpadă.

Tocmai de aceea, Moș Crăciun va sosi la Fălticeni cu trenulețul, în sunet de colinde.

Sâmbătă seara, pe 23 decembrie, își va face apariția la Parcul Prefecturii. Copiii sunt așteptați de la ora 18, să-l întâlnească pe bătrânul cu barbă și straie roșii.

Încărcat cu daruri și plin de voie bună, Moș Crăciun este, la rândul său, nerăbdător să împartă tot ceea ce au cerut copiii.

Dacă ați pregătit bradul alături de părinți, ați fost cuminți, ați făcut fapte bune și știți măcar o poezie, atunci sigur veți primi un cadou.

Moș Crăciun are câteva sute, pregătite pentru micuții din Fălticeni. Sunt daruri dulci și surprize cât se poate de frumoase.

Scrisorile cu dorințele copiilor, pentru cadoul de Crăciun, au ajuns la destinație. Darurile au fost împachetate de spiriduși, iar nimeni nu trebuie să lipsească.

Moșul va împărți toate darurile la foișorul din parc. Aici este amenajat bradul de Crăciun, dar și Orășelul Copiilor.

ȘTIRI