Săli de sport ultramoderne pentru elevii din comunele Boroaia, Râșca, Slatina, Forăști și BogdăneștiRural

Săli de sport ultramoderne pentru elevii din comunele Boroaia, Râșca, Slatina, Forăști și Bogdănești

       Accesări: 5985

Investițiile în educație continuă în mediul rural din zona Fălticeni. Cinci administrații locale au pregătit proiecte pentru săli de sport ultramoderne destinate elevilor de gimnaziu. Obiectivele fac parte din planul de dezvoltare pregătit de edilii localităților pentru următorii patru ani.

Primăriile Comunelor Boroaia, Râșca, Slatina, Forăști și Bogdănești au pregătit documentațiile necesare pentru depunerea și evaluarea acestora, în vederea includerii cestora pe lista obiectivelor finanțate de către Compania Națională de Investiții.

Sălile de sport dispun de 100 sau 180 de locuri și vor avea același șablon estetic la interior și exterior. Suprafața de joc va permite practicarea mai multor sporturi de masă, precum volei, baschet, handbal, fotbal, badminton.

Proiectul prevede tribune cu scaune individuale, vestiare, dușuri, grupuri sanitare și spații pentru depozitarea materialului didactic. Sălile sunt construite pe structură metalică și au în dotare un sistem de iluminat cu eficiență energetică ridicată.

Autoritățile din comunele Râșca și Bogdănești au pregătit documentații pentru săli de sport cu 102 locuri, iar cele din comunele Boroaia, Forăști și Slatina pentru săli de sport cu 180 de locuri.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

CNI are câteva zeci de săli de sport construite în numeroase localități rurale din țară, după un proiect standard.

Unul dintre aceste obiective se află în comuna Cornu Luncii. Sala Sporturilor, ridicată în satul Brăiești este prima de acest gen din zona Fălticeni.

Valoarea finanțării se ridică la 7,5 milioane de lei, fondurile fiind asigurate integral de Compania Națională de Investiții.

ȘTIRI