Sală de sport modernă pentru elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Proiect realizat în proporție de 60%Local

Sală de sport modernă pentru elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Proiect realizat în proporție de 60%

       Accesări: 2445

Proiectele moderne ajung și în școlile militare. Unul dintre obiectivele finanțare de Compania Națională de Investiții se derulează la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Aici se desfășoară lucrări pentru o sală de sport ce va fi deschisă vara aceasta.

Proiectul este realizat în proporție de 60%, cu mult peste termenul propus pentru luna martie, și urmează să fie finalizat în luna august sau chiar mai devreme.

Sala de sport va avea 102 de locuri și va fi dotată cu tribune și o suprafață de joc sintetică.

Aici se vor putea practica sporturi precum handbal, volei, fotbal, baschet, badminton și tenis.

Construită pe o structură metalică, sala va fi prevăzută cu dușuri, centrală pentru încălzire, vestiare și iluminat cu tehnologie LED.

Prin această investiție, elevii jandarmi vor putea practica sporturilor de masă într-un spațiu sigur, modern și foarte atractiv. În egală măsură, sala de sport va fi utilizată pentru desfășurarea probelor din cadrul admiterii.

Lucrările la sala de sport sunt realizate de Simion Tehnoconstruct, firma care a construit anul trecut, într-un timp record, creșa „verde” din Fălticeni și a finalizat anul acesta lucrările la noul bloc ANL, după preluarea unui proiect ce părea fără finalitate.

Aceeași firmă se ocupă și de sala de sport din comuna Boroaia, lucrările fiind și aici avansate, cu mult înaintea termenului propus.

Costurile investiției se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

ȘTIRI