Razie de amploare în Fălticeni. Pietoni și șoferi controlați. Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 73.000 leiLocal

Razie de amploare în Fălticeni. Pietoni și șoferi controlați. Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 73.000 lei

       Accesări: 1252

Controale peste controale în trafic și pe străzi. Polițiștii au desfășurat miercuri, 22 februarie, o razie amplă în municipiul Fălticeni, într-o acțiune ce a vizat creșterea gradului de siguranță publică. Oamenii legii au dat amenzi pe capete, atât șoferilor, cât și pietonilor.

Efective sporite au fost mobilizate pentru razie, echipaje ale Poliției Municipale acționând împreună cu lucrătorii din cadrul SPR Vadu Moldovei, Mălini și Preuteși.

Polițiștii au acționat în două rânduri, între orele 7-11 și 16-20, pe arterele principale, străzile Sucevei, Armatei și 2 Grăniceri, dar și la ieșirile din oraș spre Roman și Suceava.

Și în zona centrală au fost desfășurate controale, timp în care au fost legitimate aproximativ 150 de persoane. 10 dintre acestea au fost amprentate de polițiști.

Pe durata celor opt ore ale raziei au fost aplicat 111 sancțiuni în valoare de peste 73.000 de lei.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

103 dintre acestea au fost amenzi pe linie de circulație, în valoare de peste 65.000 de lei. Alte opt amenzi, în valoare de 7.500 de lei au fost aplicate persoanelor care au încălcat Legea Ordinii și Siguranței Publice.

Poliția Rutieră Fălticeni s-a desfășurat cu trei echipaje, peste 120 de autovehicule fiind controlate în trafic și un număr similar de șoferi testați cu etilometrul. Nouă permise au fost reținute pentru depășiri ale vitezei de deplasare în localitate și trei pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul raziei au fost reținute trei persoane, acestea fiind încarcerate în Centrul de Arestare și Reținere Preventivă din Suceava.

ȘTIRI