Razie de amploare desfășurată în Fălticeni. Cinci persoane trimise în arest. Polițiștii au dat peste 100 de amenziLocal

Razie de amploare desfășurată în Fălticeni. Cinci persoane trimise în arest. Polițiștii au dat peste 100 de amenzi

       Accesări: 3703

Controale pe străzi, numeroase amenzi și trimiteri în arest. Acestea sunt rezultatele unei razii de amploare organizate pe raza municipiului Fălticeni de unitate. Acțiunea s-a desfășurat, marți, 9 ianuarie, în două intervale orare diferite.

Timp de ore, dimineața și seara, polițiștii au verificat șoferi și pietoni, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea actelor cu caracter infracțional la nivel local.

Razia, organizată de Poliția Municipiului Fălticeni, s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor și Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava.

Oamenii legii au dat amenzi pe capete.

Au fost aplicate peste de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 36.500 lei. Cele mai multe dintre acestea, 96 din totalul celor 106, au fost la regimul rutier, iar 10 la ordine publică.

Cu ocazia aceleași razii, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru cinci persoane.

Patru dintre acesta au comis infracțiuni de tulburare a ordinii publice și una pentru infracțiuni la regimul circulației.

Toți cei în cauză au fost încarcerați în arestul IPJ Suceava.

În cadrul acțiunii, polițiștii au testat cu aparatul etilotest 48 de șoferi, alți doi conducători auto fiind supuși testelor cu aparatele drugtest.

Oamenii legii au documentat și activitatea infracțională într-o cauză din 31 decembrie 2023, privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Cercetările au fost preluate de polițiștii SPR Mălini.

Agenții au dispus continuarea urmăririi penale față de șoferul în cauză, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Polițiștii l-au încarcerat în arestul IPJ Suceava.

ȘTIRI