Primăria Fălticeni va fi închisă la începutul săptămâniiLocal

Primăria Fălticeni va fi închisă la începutul săptămânii

       Accesări: 1784

Funcționarii Primăriei Fălticeni vor fi liberi luni, 16 martie 2020.

Una dintre măsurile luate de conducerea instituției, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus, a fost și efectuarea dezinfecției generale, atât în clădirea Primăriei cât și în celelalte clădiri în care funcționează instituții subordonate administrației locale.

Angajații vor reveni la lucru începând de marți, 17 martie 2020.

Activitatea de relații cu publicul a fost reorganizată încă de vineri, 13 martie.

Singura cale de acces în Primăria Fălticeni rămâne intrarea principală. Populația este rugată să respecte recomandările ofiețului de serviciu de la intrarea în instituție.

Codrin Benta

Contribuabilii nu mai au acces direct în birourile de la parter și de la etaj. Toate documentele sunt preluate de registratura instituției. Prezența funcționarilor direct responsabili poate fi solicitată, în holul principal, pentru lămuriri suplimentare.

Pentru plata taxelor și impozitelor, accesul se face în număr limitat, respectând distanța de siguranță de minim 1 metru între persoane.

Cetățenii au posibilitatea de a contacta administrația locală electronic, pe adresa de email falticeni@falticeni.ro

În perioada 16-22 martie vor râmâne închise: Biblioteca Municipală, Galeria Oamenilor de Seamă, Muzeul Apelor “Mihai Băcescu”. Muzeul de Artă “Ion Irimescu” a anunțat că programul de vizitare este suspendat până la sfârșitul lunii martie.

ȘTIRI