Primăria Fălticeni face investiții la Centrul Cultural „G.V. Birlic”. Sala de spectacole intră în reparații și reabilitareLocal

Primăria Fălticeni face investiții la Centrul Cultural „G.V. Birlic”. Sala de spectacole intră în reparații și reabilitare

       Accesări: 1011

Investiții locale se fac și în sectorul cultural. Primăria Municipiului Fălticeni alocă fonduri pentru reparații la Centrul Cultural „G.V.Birlic”. Fosta Casă de Cultură, din cartierul Maior Ioan, este deja un șantier în toată regula.

Banii sunt alocați pentru modernizarea sălii de spectacole.

Lucrările au început luna aceasta și vor dura cel puțin până după Paști.

Din bugetul local au fost direcționați 30.000 de lei pentru reparații.

În cadrul proiectului vor fi făcute reabilitări, dar și modernizări. Pereții vor fi revizuiți, iar îmbunătățiri vor fi aduse pentru zona de confort termic.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Scaunele vor fi tapițate cu un nou material, iar balconul va fi extins. Schimbări au fost făcute și la partea de tâmplărie și geamuri, acum înlocuite cu unele noi.

Pardoseala va fi înlocuită și montată peste șapa deja turnată.

Un alt element de noutate este studioul sălii de spectacole de unde vor fi gestionate luminile și instalația audio.

Alți 25.000 de lei, tot din bugetul local, sunt destinați înlocuirii elementelor din lemn de la arhivă, pentru a corespunde cerințelor ISU.

Municipalitatea fălticeneană va anunța, după încheierea lucrărilor, data la care activitățile culturale, artistice și muzicale vor fi reluate.

ȘTIRI