Preotul Adrian Brădățanu continuă să-i ajute pe copiii din Fălticeni. Sprijin de la enoriași și de la oameni de bineLocal

Preotul Adrian Brădățanu continuă să-i ajute pe copiii din Fălticeni. Sprijin de la enoriași și de la oameni de bine

       Accesări: 1870

Faptele bune îi unesc pe oameni. Acțiunile caritabile ale preotului Adrian Brădățanu au continuat pe perioada vacanței de vară în veritabilul spirit creștin al dărniciei. Copiii au fost în centrul atenției parohului Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni, care a inițiat campanii pentru cei aflați în nevoi.

Apelurile preotului în biserică nu au rămas fără ecouri.

Enoriașii au contribuit și participat la colecta organizată în parohie, arătând generozitate și iubire față de copii. Lor li s-au alăturat alte trei familii din Fălticeni și Gura Humorului care au avut bucuria de a sprijini aceste campanii cu caracter filantropic.

Cu ajutorul lor au fost strânse fructe, dulciuri, sucuri și produse alimentare de strictă necesitate.

Pachetele au fost oferite atât copiilor instituționalizați din Fălticeni, cât și celor care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

Alma Clinic

Numai săptămâna aceasta au fost organizate două campanii caritabile.

Beneficiarii au venit la biserică, unde s-au rugat împreună cu paroh bisericii Adormirii Maicii Domnuluila slujba de binecuvântare. Cu această ocazie au fost citite și rugăciunile dinaintea începerii anului școlar, fiecare copil primind în dar și câte o icoană.

Campaniile nu se vor opri aici.

Vor urma alte campanii atât la sărbătorile creștine, cât și cu alte ocazii. Preotul Adrian Brădățanu intenționează să organizeze în luna octombrie o excursie pentru copii, care vor vizita câteva mănăstiri.

ȘTIRI