Polițiștii continuă „vânătoarea” de șoferi băuți. Noi flagrante și controale pe raza comunelor Bunești și SlatinaRural

Polițiștii continuă „vânătoarea” de șoferi băuți. Noi flagrante și controale pe raza comunelor Bunești și Slatina

       Accesări: 876

Nicio zi fără șoferi băuți. Agenții Secțiilor de Poliție Rurală din zona Fălticeni continuă acțiunile de patrulare pe drumurile județene pentru a-i depistat pe cei care conduc sub influența alcoolului. Din păcate, nu sunt puțini, din fericire, sunt opriți la timp.

Patrulele reușesc, din fericire, să-i oprească la timp pe șoferii băuți, înainte ca aceștia să provoace accidente sau evenimente rutiere.

Controalele din ultimele zile s-au lăsat, din nou, cu dosare penale.

Doi conducători auto din Bunești și Slatina au fost depistați în flagrant delict, în timp ce conduceau sub influența alcoolului pe raza localităților de domiciliu.

Agenții patrulei din cadrul SPR Preutești au oprit recent, pentru control, pe raza localității Bunești, autoturismul condus de un localnic de 49 ani.

Codrin Benta

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu etilotestul.

Aparatul a indicat valaorea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe de biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică după-amiaza, lucrătorii din cadrul SPR Mălini au oprit, pentru control de rutină, autouturismul condus de un localnic.

Acesta se deplasa pe DJ 209 A, pe raza comunei Slatina.

Deoarece emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu etilotestul.

Valoarea indicată de aparat a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

ȘTIRI