Polițiștii căută un bărbat din comuna Hârtop. Acesta este dispărut de două zile. Oamenii legii ne solicită sprijinulRural

Polițiștii căută un bărbat din comuna Hârtop. Acesta este dispărut de două zile. Oamenii legii ne solicită sprijinul

       Accesări: 797

Este de negăsit. Un bărbat din comuna Hârtop se află în vizorul polițiștilor din zona Fălticeni, după ce acesta a dispărut de la domiciliu. Oamenii legii desfășoară deja activităţi de căutare pentru identificarea lui Vasile-Florin Bordei.

Bărbatul are 47 ani și, dintr-un motiv încă necunoscut, nu s-a mai întors acasă de două zile.

Persoana dispărută a plecat duminică, 25 februarie, în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

dispărute BORDEI VASILE-FLORIN, de 47 ani, domiciliat în satul Hârtop, comuna Hârtop, care la data de 25.02.2024 a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Bărbatul are 47 ani și nu se știe din ce motiv

Potrivit datelor furnizate de polițiști, bărbatul dispărut din Hârtop are 1,75 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, față ovală, păr cărunt, tuns scurt.

La momentul dispariției Vasile-Florin Bordei era îmbrăcat cu o haină de culoare neagră, pantaloni de stofă de culoare neagră, pulover de culoare gri iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră.

Acesta nu avea asupra sa niciun document și nici bani.

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză, sunt rugați să apeleze Poliţia prin SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ȘTIRI