Accesări: 1094

Conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice pare o poveste fără sfârșit. Zeci de dosare penale și numeroase sancțiuni contravenționale au fost întocmite anul acesta de polițiștii suceveni, în urma acțiunilor de prevenire sau a controalelor de rutină. Sunt și cazuri în care participanții la trafic sesizează oamenilor legii prezența șoferilor problemă.

Așa a fost oprit un bărbat din Comuna Vulturești, care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Cazul este recent, polițiștii fiind sesizați prin 112 că pe o stradă din municipiul Suceava se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a reperat apelantul și autoturismul care făcea obiectul sesizării, pornind în urmărirea șoferului băut.

Mașina conducătorului auto a fost blocată pe o stradă din apropiere, iar la scurt timp a sosit echipajul de poliție rutieră.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La volan se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii l-au condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru recoltarea probelor de sânge necesare determinării alcoolemiei.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

ȘTIRI