Polițist local lovit cu mașina. Agentul voia să-l verifice pe șofer. El oprise într-un loc nepermis. Autorul este din Comuna RâșcaLocal

Polițist local lovit cu mașina. Agentul voia să-l verifice pe șofer. El oprise într-un loc nepermis. Autorul este din Comuna Râșca

       Accesări: 5107

Tupeu fără margini. Un șofer a lovit cu mașina un agent al Poliției Locale din Fălticeni, pe când acesta intenționa să-i verifice documentele. Conducătorul auto oprise și parcase mașina într-un loc nepermis, într-o zonă semnalizată cu indicatorul „Oprirea Interzisă”.

Agentul Gavril Gherman (47 de ani) nu a reușit să facă mare lucru, pentru că șoferul a plecat în trombă, deși polițistul era în fața mașinii.

Lucrătorul Poliției Locale Fălticeni a fost lovit de mașină, la un picior, și s-a prezentat la spital. Medicii l-au diagnosticat cu contuzie în zona rotulei.

Totul s-a întâmplat joi, la amiază, în Piața Mihail Sadoveanu, pe capătul străzii Ion Creangă, lângă fosta Policlinică.

„Mă aflam la o distanță de două mașini, față de mașina respectivă, unde urmam să fac verificarea șoferului. M-am deplasat spre acea mașină, iar conducătorul auto a intrat în autoturism.”, ne-a declarat agentul de poliție fălticenean. „I-am făcut semn, cu mâna, ca să oprească. Motorul era pornit. Eram în fața mașinii, el a pornit în trombă, a dat peste mine, a oprit mașina. Când m-am ferit, el a plecat.”

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Agentul Gavril Gherman (47 de ani) era în timpul serviciului, împreună cu un alt coleg, într-o acțiune pe linie rutieră, desfășurată în zona străzii Ion Creangă pentru identificarea și sancționarea conducătorilor care au oprit neregulamentar.

Camerele video au surprins momentul în care șoferul a plecat în trombă.

Martori ai acestei scene au fost și două persoane aflate pe trotuar la acel moment.

Câteva ore mai târziu, autorul faptei s-a prezentat la sediul Poliției Municipale Fălticeni.

Oamenii legii l-au testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Autorul faptei este din bărbat de 44 de ani din Comuna Râșca. Șoferul deține permis de conducere.

Cazul urmează să fie preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni. Purtătorul de cuvânt al instituției a declarat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni că „deocamdată la Parchet nu a ajuns o sesizare în acest sens.”

Procurorul a fost informat verbal, în aceeași, că ar exista o sesizare din partea unui polițist local, că ar fi fost lovit de către un autoturism. Urmează ca sesizarea să fie înaintată la Parchet pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI