Plăieșii și Ion Paladi cântă la Zilele Municipiului Fălticeni. Foc de artificii și Nunta de Aur. Programul zilei de 20 iulieLocal

Plăieșii și Ion Paladi cântă la Zilele Municipiului Fălticeni. Foc de artificii și Nunta de Aur. Programul zilei de 20 iulie

       Accesări: 5117

Zi de sărbătoare pentru fălticeneni. Miercuri, 20 iulie, este hramul orașului de pe Șomuz. Evenimentul religios de la Biserica Sfântul Ilie este primul de pe agenda zilei de astăzi, care mai include manifestări muzicale.

Punctul culminat Zilelor Municipiului Fălticeni vor fi cele două spectacole, din această seară. susținute de artiștii de marcă din Republica Moldova.

Un moment de suflet va avea loc la ora 16, când la Catedrala Învierii va avea loc „Nunta de Aur”.

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor păși în fața altarului pentru o slujbă de binecuvântare, oficiată de un sobor de preoți. Autoritățile locale vor fi prezente la acest eveniment, unde vor înmâna diplome de recunoștință și un dar familiilor sărbătorite.

Manifestările muzicale vor începe la ora 17.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Suita de spectacole include recitaluri ale unor tinere talente de pe Valea Șomuzului. Spre seară vor evolua cele două grupuri vocale îndrumare de profesoara interpretă Maria Tanasă.

De la ora 20.30 va concerta Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii”, după care, de la ora 22, va fi recitalul artistului Ion Paladi.

La miezul nopții, de la ora 24, fălticenenii sunt așteptați în centrul orașului pentru Focul de artificii.

Miercuri, 20 iulie

Biserica Sfântul Ilie

Ora 8.00 – Slujba de hram

Catedrala Învierii Domnului

Ora 16.00 – Nunta de Aur

Platoul stadionului „Nada Florilor” (lângă Baza de agrement)

Ora 17.00 – Spectacol folcloric al soliștilor de pe Valea Șomuzului. Străjerii din Dolhești. Cristina Buhă, Anastasia și Teodora Seserman, Mihaela Apostol, Gheorghiță Rotaru, Gabriela Teișanu.

Ora 19.45 – Spectacol folcloric Grupurile vocale Balada și Dorulețul. Coordonator profesor interpret Maria Tanasă.

Ora 20.30 – Concert Plăieșii

Ora 22.00 – Concert Ion Paladi

Piața „Nada Florilor” (zona centrală)

Ora 24.00 – Foc de artificii

ȘTIRI