Accesări: 1167

Acțiune pe linie infracțională. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Suceava au efectuat joi, 10 februarie, trei de percheziții domiciliare, pe raza județului Suceava. Oamenii legii au intervenit într-o cauză privind comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și risc constând în distribuirea de MDMA și canabis pe raza județului Suceava.

Polițiștii au ridicat droguri și alte bunuri, care interesează ancheta.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au fost conduse, în vederea audierii, un număr de șase persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

După audieri și administrarea materialului probator s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de trei persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de jandarmi Suceava.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ȘTIRI