Patrulele SPR Preutești fac „curățenie” în traficul rutier. Doi bărbați din Hârtop și Preutești au dosare penaleRural

Patrulele SPR Preutești fac „curățenie” în traficul rutier. Doi bărbați din Hârtop și Preutești au dosare penale

       Accesări: 2774

Oamenii legii acționează zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere. Agenții SPR Preutești au întocmit două dosare penale pentru infracțiuni constatate recent. La un control de rutină efectuat la orele serii în comuna Hârtop, patrula de poliție a oprit pentru un control un autoturism condus de un localnic.

Șoferul emana halenă alcoolică, iar agenții l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la spital, unde i s-au recoltat probe biologice vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

La un alt control de rutină efectuat pe 27 iulie, pe raza comunei Preutești, patrula a oprit pentru control, autoturismul condus de un localnic de 26 de ani.

Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Preuteșteanul are dosar penal pentru comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

ȘTIRI