Organizatorii au anunțat programul pentru Târgul Mărului. Ansamblul „Ciprian Porumbescu” va avea două spectacoleLocal

Organizatorii au anunțat programul pentru Târgul Mărului. Ansamblul „Ciprian Porumbescu” va avea două spectacole

       Accesări: 2817

Sfârșitul acestei săptămâni aduce bunătăți și voie bună. Fălticenenii sunt invitați la Târgul Mărului, eveniment care se reia după doi ani de pauză. Manifestarea, ajunsă la ediția cu numărul 17, se va desfășură în centrul orașului, unde vor fi prezenți producătorii locali.

Spre diferență de anii trecuți, Festivalul Fanfarelor nu va mai avea loc.

În schimb, vor fi prezente tinerele talente locale, grupuri vocale, interpreți și formații artistice ce evoluează în cadrul Clubului Copiilor Fălticeni, Centrului Cultural „G.V. Birlic” și cei care activează în corurile unităților de învățământ.

Pe scena din centrul orașului va evolua și Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu”, ce va susține două spectacole de folclor și dans popular, în ambele zile ale evenimentului.

Târgul de toamnă va fi deschis sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10 la 18.

Alma Clinic

Programul folcloric va începe la ora 12 și va fi încheiat la ora 18.

Duminică, 30 octombrie, târgul cu bunătăți își va deschide porțile tot de la ora 10, în timp ce programul artistic va începe la ora 13.

Standurile producătorilor de mere, brânzeturi, preparate din carne, panificație, cu produse apicole sau băuturi naturale vor împânzi centrul orașului, locul de unde vor putea fi cumpărate sortimente proaspete.

Începând de vineri, accesul autovehiculelor în zona centrală va fi restricționat.

Târgul Mărului este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Fălticeni, Asociația Pomicultorilor Fălticeni, Asociația Produs în Bucovina. Printre parteneri se numără Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava, Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură și Centrul Cultural Bucovina.

Sâmbătă/29 octombrie

  • 10 – 18 / Târg de mere și produse agroalimentare
  • 12 – 18 / Program folcloric
  • Spectacol oferit de ansambluri, formații artistice, soliști ai Clubului Copiilor, Centrului Cultural „G.V. Birlic” și de la școlile din Fălticeni
  • Spectacol al Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu”

Duminică/30 octombrie

  • 10 – 18 / Târg de mere și produse agroalimentare
  • 13 – 19 / Program folcloric
  • Spectacol oferit de ansambluri și formații artistice și soliști ai Clubului Copiilor, Centrului Cultural „G.V. Birlic” și de la școlile din Fălticeni
  • Spectacol al Ansamblului Profesionist „Ciprian Porumbescu”

ȘTIRI