Obilex deschide cea mai modernă spălătorie de covoare din Fălticeni. Transport asigurat la domiciliul clientuluiLocal

Obilex deschide cea mai modernă spălătorie de covoare din Fălticeni. Transport asigurat la domiciliul clientului

       Accesări: 5014

Noutate binevenită pe sectorul local de prestări servicii. Obilex deschide cea mai modernă spălătorie de covoare din Fălticeni, în urma unei investiții importante care pune accent pe calitate, tehnologie și eficiență. Hala este situată pe platforma fostei Filaturi, iar clienților li se oferă și posibilitatea transportului, preluării și predării produsului la domiciliu.

Obilex oferă, de altfel, servicii complete, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult timp la dispoziție.

Alegerea unei spălătorii profesionale de covoare înseamnă avantaje multiple.

Pe lângă cel menționat deja, timp câștigat, Obilex pune pe primul plan calitatea. Calitatea ireproșabilă.

Pentru atingerea acestui obiectiv, echipamentele inteligente, de ultimă generație, dispun de programe menite să asigure eficiența fiecărui proces în parte.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Linia complet automatizată asigură toate procesele necesare curățării, spălării și uscării covoarelor.

Viață mai sănătoasă

Este cunoscut faptul că pentru a ne bucura de o viață sănătoasă, curățenia, în viața de zi cu zi, este un factor esențial. Acest lucru se aplică și în cazul covoarelor. Cu timpul, acestea pot adună milioane de bacterii și acarieni, care sunt un real pericol pentru sănătate.

Din acest motiv întreținerea covoarelor este atât de importantă.

Echipamentele și utilaje profesionale spală, curăță și usucă, astfel încât covoarele vor arăta ca noi.

Spălarea este realizată cu apă și detergent de înaltă calitate, asigurând o curățare în profunzime a texturii covorului. Uscarea se face în încăperi special amenajate, pentru a nu afecta calitatea și rezistența covoarelor.

La acestea se adăugă și grija pentru detalii, plăcerea lucrului bine făcut, satisfacția clientului, atribute pe care mizează Obilex, cea mai modernă spălătorie de covoare din Fălticeni.

Proces de spălare complex și cu rezultate deosebite

Chiar dacă clasicul bătut al covoarelor, pe bara în fața blocului sau spălatul manual, cu peria, încă mai sunt practicate, soluția cea mai eficientă rămâne procesul de spălare complet automatizat.

Obilex oferă, în acest sens, servicii specializate în spălarea și curățarea covoarelor și mochetelor cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație, ce curăță în profunzime.

Procesul de spălare al covorului constă în cinci etape.

Desprăfuirea

Etapa foarte importantă, în timpul căreia este eliminată o mare parte din praful impregnat în covor.

Desprăfuirea se realizează cu ajutorul unui utilaj ce bate covorul cu un grup de bare transversale, apoi cu ajutorul unei perii speciale este eliminată mizeria, părul, scamele și blana de animale.

La final, covorul este aspirat.

Spălarea

Procesul de spălare se face cu un utilaj complex.

Covoarele sunt, mai întâi, înmuiate într-o vană, apoi sunt introduse pe banda trenului automat de spălare cu cinci perii rotunde și o perie cilindrică ce piaptănă delicat covoarele.

La ieșirea din utilaj, covoarele sunt clătite cu cu un jet de apă abundent ce elimină spuma și murdăria de pe suprafața lor.

Centrifugarea

Este realizată după etapa de spălare.

Covoarele fiind introduse într-un tambur cilindric ce clătește și stoarce covoarele prin centrifugare, eliminând până la 95% din apă.

Procesul acesta nu deteriorează covorul.

Uscarea

Se realizează într-o cameră special izolată și aerisită prin două ventilatoare și un dezumidificator.

Un computer controlează umiditatea și căldura din încăpere, pentru a optimiza uscarea covoarelor în cele mai bune condiții.

Procesul durează între 8 și 12 ore.

Finisarea

Este realizată cu un utilaj cu două perii rotative, ce rulează pe suprafața covorului, și un aspirator de mare putere.

Prin extracție și periere praful fin, ce se regăsește la baza covorului, este eliminat, cât și alergenii.

La finalul acestui proces suprafața covorului rămâne netedă, cu aspect curat și parfum de prospețime.

Ce produse pot fi spălate la Obilex?

Majoritatea tipurilor de covoare (pufoase (shaggy), sintetice, lână (fir scurt), persane, vâscoză, traverse, mochete, iută, imitație de blană.

Un aspect important de menționat este faptul că pot fi spălate covoare cu dimensiunea maximă de 3 metri lățime și 20 metri lungime.

În completarea tuturor serviciilor, Obilex poate ambala covoarele într-o folie specială, pretabilă pentru depozitare pentru mai multe zile.

Spălătoria profesională din Fălticeni oferă și transport pentru preluarea și predarea covoarelor de la domiciliul clientului, termenul de returnare fiind de 48 – 72 de ore pentru orice comandă preluată din Fălticeni, la cel mult 25 kilometri distanță.

Pentru comenzile în oraș, condiția este ca produsul sau produsele să aibă minimum 5 metri pătrați, iar pentru comenzile din afara orașului, serviciul de transport este asigurat dacă produsul sau produsele au minimum 5 metri pătrați.

Obilex își desfășoară activitatea pe strada Țărăncuței, nr.19, fosta Filatură.

Pentru informații și preluare comenzi puteți apela 0747 699 536.

ȘTIRI