Numele municipiului Fălticeni este afișat permanent în centrul orașului. Cine este autorul și sponsorul inițiativeiLocal

Numele municipiului Fălticeni este afișat permanent în centrul orașului. Cine este autorul și sponsorul inițiativei

       Accesări: 6362

Știm cu toții numele orașului în care ne-am născut. Locul natal îl purtăm în inimă tot timpul și, oriunde mergem, oricât de departe am fi, ceva ne leagă permanent de el. Este ceva special care face parte din noi și vibrează într-un mod aparte.

La acestea se mai adaugă sentimentul de mândrie locală.

Afișarea numelor de orașe, în locuri reprezentative, reprezintă manifestarea unui astfel de sentiment.

Acum s-a materializat și în Fălticeni.

Numele orașului este afișat public, sub forma unei reclame luminoase. Aceasta este montată pe spațiul verde aflat la capătul aleii pietonale din zona centrală, între Judecătorie și Banca Transilvania, astfel încât toți cei care se află în tranzit pot observa titulatura localității în care se află.

Inițiativa aparține Clubului Rotary Fălticeni, care, de asemenea, este și finanțatorul acestui proiect realizat în partneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni.

Reclama promovează, pe ambele fețe, un mesaj simplu, de atașament față de oraș, transmis în limba engleză.

Inițiativa vine și în contextul în care municipiului Fălticeni i s-a acordat anul acesta statutul de stațiune turistică de interes local.

Autoritățile locale au salutat demersul, subliniind rolul activ al clubului de binefacere care este implicat în numeroase activități în plan filantropic, educațional, sportiv și social.

ȘTIRI