Accesări: 2782

Primăvara aduce noutăți în oferta unui important furnizor de servicii de sănătate. În cadrul celor două centre medicale Alma Clinic din Fălticeni și Suceava au fost deschise consultațiile pentru o nouă specialitate. Este vorba de un cabinet destinat persoanele cu probleme legate de diabet, nutriție și boli metabolice.

Acestea completează o paletă largă de specialități, de la Cardiologie la Ortopedie, la Recuperare Medicală și Chirurgie Vasculară, gestionate de medici care aplică cu succes cele mai moderne procedee de diagnostic și tratament.

Consultațiile sunt făcute cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, un element nelipsit din recuzita medicilor care profesează în clinica privată.

Medicul specialist ieșean Oana-Diana Scurtu realizează examinările, diagnosticul și tratamentele specifice afecțiunilor din spectrul diabetologic.

Consultațiile sunt gratuite, însă pentru a beneficia de aceastea trebuie să vă prezentați cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Programările pentru pacienții din Fălticeni se pot face telefonic la numărul 0754 471 246 sau la sediul clinicii de pe strada Ana Ipătescu nr. 9A, iar cei din Suceava pot face programări la numărul
0752 701 700 sau la sediul de pe Strada Vasile Alecsandri, Bl.3A, Parter, (vizavi de Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Este disponibil și un număr de contact, pentru platforma WhatApp, 0754 203 706, unde puteți lua legătura cu operatorii clinicii.

1 din 10 români suferă de diabet

Diabetul zaharat este cea mai des întâlnită boală a sistemului endocrin și se declanșează atunci când în organism cantitatea de insulină secretată nu este cea optimă sau când celulele periferice nu răspund la acțiunea sa (insulina este un hormon ce participă la micșorarea concentrației glucozei din sânge). A

ceastă afecțiune produce tulburări la nivelul întregului metabolism și, în timp, poate afecta funcționarea diverselor organe din corp.

Statisticile medicale arată că 1 din 10 români suferă în acest moment de diabet!

Atât diabetul de tip 1 cât și diabetul de tip 2 au o evoluție lentă și fără manifestări vizibile, tocmai de aceea boala este de multe ori depistată abia în momentul diagnosticării unei complicații cronice.

Chiar dacă persoana se simte bine, starea de sănătate ar trebui să fie monitorizată constant. Un diagnostic corect și timpuriu este crucial pentru a preveni apariția complicațiilor.

În cazul în care este neglijează această afecțiune, complicațiile apar și în scurt timp, iar efectele sunt cumplite: orbire, amputații, dializă.

Clinică modernă și servicii medicale de înalt nivel

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale.

Clinica medicală a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei.

Sunt oferite servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale.

Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași.

Obiectivul primordial al clinicii este acela de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

Alma Clinic oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent aproximativ 30 de specialități medicale.

ȘTIRI