Noul spital din Fălticeni primește ultimul document important pentru începerea activității. Autorizația de mediu este emisă de APM SuceavaExclusiv

Noul spital din Fălticeni primește ultimul document important pentru începerea activității. Autorizația de mediu este emisă de APM Suceava

       Accesări: 1828

Undă verde pentru deschiderea noului spital. Luni dimineața, pe 1 septembrie 2021, a fost emisă de autorizația de mediu pentru noul spital din Fălticeni. Directorul executiv al APM Suceava a semnat documentul care permite unității medicale să-și înceapă activitatea.

Până la această dată, spitalul din Fălticeni a primit autorizațiile necesare de la ISC, ISU și DSP.

Documentul emis este ultimul de care avea nevoie conducerea unității medicale.

APM Suceava a dat undă verde pentru emiterea autorizației de mediu pe data de 20 iulie.

Conform procedurilor în vigoare, decizia putea fi contestată în următoarele 30 de zile lucrătoare. Din fericire, Agenția pentru Protecția Mediului nu a primit nicio contestație.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Mădălina Nistor, directorul executiv al APM Suceava, va fi prezentă miercuri, 1 septembrie, la întrunirea organizată de conducerea Spitalului Municipal Fălticeni și Primăria Fălticeni, în sala de conferințe a noului spital, unde vor participa directorii spitalelor din județul Suceava și șefi ai instituțiilor importante din zona de administrație publică, sănătate și afacerilor interne (MAI).

Noul spital din Fălticeni va fi deschis joia aceasta și va începe, totodată, internările pe data de 2 septembrie 2021.

ȘTIRI