Nou în Fălticeni. S-a deschis restaurantul Classic Gourmand. Regal de mâncăruri tradiționale și internaționaleEconomic

Nou în Fălticeni. S-a deschis restaurantul Classic Gourmand. Regal de mâncăruri tradiționale și internaționale

       Accesări: 12171

Fericirea trece, uneori, prin stomac. Fie că sunteți ahtiat după mâncăruri delicioase sau nu, merită să treceți pragul noului restaurant Classic Gourmand. Fălticenenii și nu doar ei sunt poftiți să descopere meniul plin de delicii al acestui local aflat pe strada Armatei.

Este locul unde veți fi încântat de gustul autentic al mâncărurilor românești, dar și al celor din bucătăria internațională.

Classic Gourmand, noul restaurant cu autoservire din Fălticeni, aduce în fiecare farfurie savoarea adevărată, grație produselor atent selecționate și cât mai naturale cu putință.

Bucătari cu experiență reușesc să facă din fiecare produs culinar un regal al gusturilor minunate.

Fălticenenii care iubesc mâncărurile tradiționale românești sau specialități internaționale pot alege dintr-o varietate de bunătăți pregătite după rețete autentice, clasice, cu multă pasiune.

Classic Gourmand este locul perfect pentru o masă delicioasă într-un ambient comod și elegant, alături de familie sau prieteni.

Bucătari profesioniști, aduc, în fiecare zi, prospețime și creativitate în farfurii. Indiferent de preferințele culinare, noul restaurant din Fălticeni are mereu ceva delicios și tentant.

Pe lângă diversitatea produselor, restaurantul vă oferă și cele mai bune promoții când vine vorba de meniul zilei.

Clienții pot alege între „Meniul Zilei Classic”, la prețul de 20 de lei, sau „Meniul Zilei Gourmand”, la prețul de 28 de lei, ambele disponibile în ofertă de luni până vineri, perfect pentru masa caldă de la prânz.

Bucătarii selectului restaurant din Fălticeni pot pregăti cele mai frumoase, bogate și delicioase platouri, pe care le personalizează pe gustul clienților, astfel încât evenimentul să fie un succes.

Tot aici pot fi pregătite pachete atât pentru praznice, sfințiri, hramuri, cât și în regim de catering, cu servire, ori în deplasare, ori în incinta localului. Echipa Classic Gourmand este dedicată să transforme fiecare eveniment într-o experiență culinară de neuitat.

Pentru comenzi și livrare acasă, clienții pot suna la 0745 671 183.

Restaurantul Classic Gourmand, amplasat pe strada Armatei, lângă Fan Courier, restaurant cu autoservire, este axat pe un concept de calitate, menit să ofere fiecărui client experiențe gustative de nota 10.

Decorul elegant creează un cadru perfect pentru o pauză de masă reconfortantă și savuroasă.

Puteți vedea întreaga ofertă pe pagina de social media: https://www.facebook.com/classicgourmand.

ȘTIRI