Comuna Mălini va încheia un amplu ciclu de investiții. Drumuri locale modernizate în proporție de 100%Rural

Comuna Mălini va încheia un amplu ciclu de investiții. Drumuri locale modernizate în proporție de 100%

       Accesări: 1535

Administrație locală bine făcută. Comuna Mălini își atinge unul dintre obiectivele propuse încă de la începutul primului mandat al primarului Petru Nistor, obiectiv care a presupus investiții enorme. Infrastructura rutieră este un capitol pe care edilul l-a tratat cu maximă atenție, motiv pentru care an de an au fost făcuți pași și demersuri importante.

Dincolo de alte proiecte prioritare, rețeaua drumurilor locale este astăzi pusă la punct, complet modernizată, demnă de o așezare rurală care trebuie să își respecte statutul de stațiune turistică.

Un cerc ce se va închide în curând, odată cu ultima investiție dedicată acestui domeniu important în ecuația unei localități turistice.

Proiectul pentru modernizarea ultimelor drumuri de interes local, până acum acoperite cu pietriș, este aproape de finalizare.

Finanțarea lucrărilor provine prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și include străzi din satele Pâraie și Mălini.

Zilele viitoare urmează să fie asfaltate străzile Căminului, Runcului, La Dîmbu, Frasinului și strada Poienii.

La momentul de față sunt în curs de desfășurare lucrările pregătitoare pentru turnarea stratului de asfalt.

După etapa asfaltării, străzile incluse în acest proiect de investiții vor primi marcaje și indicatoare rutiere.

Comuna Mălini va fi una dintre puținele localități din zona Fălticeni care, peste puțin timp, va avea întreaga rețea de drumuri complet asfaltată, la standarde de înaltă calitate și durabilitate.

Modernizarea infrastructurii corespunde cu alte investiții derulate în trecut, rețele de apă și canalizare, care completează nevoile unei comunități care aspiră permanent la dezvoltare.

ȘTIRI