Eveniment rutier la ieșirea din comuna Cornu Luncii. Un polonez s-a izbit cu autofurgoneta într-o mașină oprităRural

Eveniment rutier la ieșirea din comuna Cornu Luncii. Un polonez s-a izbit cu autofurgoneta într-o mașină oprită

       Accesări: 1738

Incidentele în traficul auto sunt la ordinea zilei. Un nou eveniment rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19:40, în zona Fălticeni. Două autovehicule s-au ciocnit pe DN 2E, ambele fiind avariate, unul dintre acestea fiind proiectat în șanț.

Incidentul este localizat la ieșirea din comuna Cornu Luncii, localitatea Sasca, spre Fălticeni, în apropiere de Satul românesc de altădată.

La fața locului au sosit echipaje de la Ambulanță și SMURD. și de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, prezent intervenție cu autospeciala pentru descarcerare.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

În evenimentul rutier au fost implicate un autovehicul utilitar (furgonetă) din Polonia și un autoturism Opel din județul Neamț.

Autoturismul Opel se afla pe marginea șoselei, în zona acostamentului, deoarece una dintre anvelope avea pană, șoferul oprind mașina pentru a-i putea schimba roata și pentru a-și continua deplasarea.

Șoferul autofurgonetei, ce se deplasa pe direcția Cornu Luncii – Fălticeni, orbit de lumina soarelui, n-a apreciat prea bine distanța laterală în timpul manevrei de depășire, lovind mașinii staționată în partea din spate.

Furgoneta, condusă de șoferul polonez, era încărcată cu medicamente ce urmau să ajungă în Republica Moldova.

Polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

Pentru un timp traficul auto s-a desfășurat cu dificultate în zona accidentului rutier. Pe un sens s-a format coadă.

Ambele autovehicule au suferit avarii serioase, care le-au afectat mobilitatea, acestea fiind transportate cu autoplatforma.

ȘTIRI