Nou în Fălticeni! Ana și Reve au deschis un magazin de modă. Mărci renumite și prețuri foarte atractive!Economic

Nou în Fălticeni! Ana și Reve au deschis un magazin de modă. Mărci renumite și prețuri foarte atractive!

       Accesări: 6784

Vești bune pentru iubitorii de haine, pantofi și accesorii. Antreprenorii Ana și Reve au deschis vineri, 26 aprilie, un nou magazin de modă în municipiul Fălticeni. La inaugurare sunt disponibile reduceri de 10% la toate produsele comercializate.

Magazinul care le poartă numele, Outlet Ana & Reve, este situat chiar lângă Bazar, în apropierea Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea”.

Primii clienți au pășit astăzi cu entuziasm, profitând de promoțiile existente la deschiderea noului magazin din Fălticeni.

Acesta aduce cu sine colecții bogate de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, copii și bărbați.

Produsele au prețuri foarte accesibile.

Mahanu Design

Clienții sunt invitați să descopere colecția de haine de vară, inclusiv tricouri, cămăși, blugi, pantaloni scurți, bluze, șlapi, haine pentru nou-născuți, rochii elegante, bustiere, sutiene, ochelari de soare și alte accesorii esențiale pentru sezonul cald.

Aici veți găsi produse noi de la cele mai renumite mărci precum Guess, Calvin Klein, Nike, Adidas, Hummel, Jack & Jones, Tom Tailor, Fila, Reebok, Armani și multe altele.

Toate sunt comercializate cu 10% reducere.

Aveți ocazia să vă înnoiți înainte de sărbători, la prețuri speciale, valabile doar în acest sfârșit de săptămână.

Programul magazinului este de luni până vineri, între orele 7:00 și 15:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 8:00 și 14:00.

Fiți mereu la curent cu cele mai noi oferte și tendințe, urmărind pagina de Facebook: https://www.facebook.com/outletfalticeni.

ȘTIRI