Accesări: 2597

Infecțiile cu coronavirus s-au înmulțit la sfârșit de septembrie. În zilele de joi și vineri, 23 și 24 septembrie, au apărut noi cazuri în mediul educațional din zona Fălticeni. Acestea sunt prezente atât la ciclul preșcolar, gimnazial, cât și liceal.

Au fost confirmați pozitiv șase elevi, doi profesori și doi angajați de la personalul nedidactic.

La Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” două clase desfășoară începând de joi cursuri de la distanță, după ce doi elevi au fost confirmați cu noul coronavirus.

Alți doi elevi, de la Colegiul „Vasile Lovinescu”, au fost depistați, de asemenea, pozitiv. O clasă a trecut la cursurile cu predare pe internet.

Tot vineri a fost confirmat pozitiv un elev de gimnaziu de la Școala „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni. Clasa va trece la cursuri cu predare de la distanță începând de luni, 27 septembrie.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Un alt caz de infecție este și la Școala Gimnazială Oniceni, unde o clasă de la ciclul gimnazial învață deja online.

Potrivit buletinului informativ remis de ISJ Suceava, vineri, 24 septembrie, două persoane din rândul personalului nedidactic al GPN ”Scufița Roșie” din Fălticeni s-au infectat cu noul coronavirus.

În aceeași zi un cadru didactic a confirmat pozitiv la Școala Gimnazială Preutești. Este al doilea caz înregistrat la această unitate de învățământ.

Un alt profesor care s-a infectat cu noul coronavirus este la Colegiul Național „Nicu Gane”. El a fost depistat pozitiv pe 25 septembrie.

ȘTIRI