Motocicliștii din Fălticeni au sărbătorit un an de la înființarea clubului local. Paradă pe străzile orașuluiLocal

Motocicliștii din Fălticeni au sărbătorit un an de la înființarea clubului local. Paradă pe străzile orașului

       Accesări: 3633

Sărbătoare cu multă bucurie și sute de cai putere. Comunitatea motocicliștilor din Fălticeni a celebrat primul an de existență al clubului lor, primul de acest fel înființat la nivel local. A fost un motiv și un prilej numai bun pentru organizarea unui eveniment.

Împătimiții de motociclete au marcat, vinerea trecută, acest moment special din viața clubului lor.

Întâlnirea s-a desfășurat la clubul Imperial Grill & Music, la petrecerea fălticenenilor fiind invitați și prietenii motocicliști din Suceava.

Prezența fiecărui membru la eveniment a impus și o cerință importantă. Un accesoriu din vestimentație nu trebuia să lipsească: vesta neagră cu însemnele și codul clubului.

Clubul motocicliștilor din Fălticeni se numește Favela Nord și se identifică în spațiul pasionaților din România prin codul 614.

Codrin Benta

Răzvan Pintilie și Silviu Pandelea sunt fondatorii acestui club, născut din dorința de a-i reuni sub același „acoperiș” și de a împărtăși aceleași valori și pasiune care îi animă pe iubitorii de motociclete din Fălticeni.

„Noi am înființat clubul motocicliștilor din Fălticeni pe 1 august 2020. Am împlinit un an și acum am organizat petrecerea de un an. Este un moment frumos și ne bucurăm că îi avem alături de noi și pe motocicliștii suceveni.”, ne-au declarat Răzvan și Silviu. „În clubul nostru este binevenit orice posesor de motocicletă din orașul nostru. Astăzi este aniversarea noastră, este multă bună dispoziție, ne simțim bine împreună. Este un început pentru activitatea noastră, a fost un drum închis până acum, noi l-am deschis și vrem să continuăm ceea ce am început.”

Clubul Favela Nord (614) are doar 10 membri și este un club suport pentru NGR (Nord Gang Raiders) Suceava. Cu ocazia acestui eveniment Răzvan și Silviu au reiterat deschiderea lor pentru toți cei care vor să devină membri ai clubului.

La eveniment, motocicliștii au etalat propriile bijuterii pe două roți în parcarea clubului Imperial, unde au putut fi admirate modele Yamaha, Honda, Harley Davidson, dar și alte mărci de prestigiu, unele exemplare valorând peste 15.000 de euro.

Sărbătoarea pasionaților de motociclete a continuat cu o paradă, în care au fost angrenate peste 40 modele. Coloana a fost deschisă de un polițist pe o motocicletă BMW, singura folosită pentru patrulare și în acțiunile de prevenție și siguranță rutieră.

Sunetul sutelor de cai putere a atras atenția trecătorilor pe tot traseul urmat, strada Nicolae Bălcescu, Sucevei, Bulevardul Revoluției, Bulevardul 2 Grănicieri și retur.

Motocicliștii din Fălticeni au deja câteva planuri de viitor.

Vor să participe la marile evenimente din țară, să se facă cunoscuți la nivel național și să dezvolte activitatea clubului local.

Membrii Favela Nord (614) au participat deja la Bucovina Motorfest, cel mai amplu festival din nordul Moldovei care îmbină pasiunea pentru motociclete cu buna dispoziție prin muzică, socializare și gastronomie.

ȘTIRI