Accident grav în comuna Forăști. Mopedist acroșat de un autoturism. Bărbatul s-a stins la spitalRural

Accident grav în comuna Forăști. Mopedist acroșat de un autoturism. Bărbatul s-a stins la spital

       Accesări: 2588

Eveniment nedorit pe șosea. Un accident s-a petrecut în comuna Forăști, pe DN 2, pe un sector de drum unde au loc frecvent incidente rutiere. În după-amiaza zilei de 10 august, un mopedist a ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, a efectuat un viraj la stânga, fiind acroşat de un autoturism condus, pe aceeaşi direcţie de mers, de un șofer de 36 de ani din judeţul Bacău.

Mopedistul, domiciliat în comuna Forăști, a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs pe raza satului Oniceni, la intersecția cu drumul spre satul Ruși.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, aceștia au constatat faptul că, bărbatul de 82 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Șoferul de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza stării de sănătate, bărbatul de 82 de ani nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul etilotest, urmând ca la spital să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Mopedistul a suferit leziuni incompatibile cu viața. Octogenarul a murit la spital.

Oamenii legii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI