Moment de reculegere la Şcoala Militară din Fălticeni în memoria tânărului jandarm care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier din comuna DolheştiLocal

Moment de reculegere la Şcoala Militară din Fălticeni în memoria tânărului jandarm care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier din comuna Dolheşti

       Accesări: 4957

Colectivul de cadre militare al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” din Fălticeni a ținut astăzi un moment de reculegere în memoria tânărului jandarm, Ionel Răzvan Mihalache, care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier care s-a produs sâmbătă, 3 aprilie, în comuna Dolheşti.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofiteri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni în noiembrie 2019. El îşi desfășua activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Plin de entuziasm, curajos, dornic de viață, cu spirit de inițiativă, ar fi avut multe de experimentat și demonstrat. S-a remarcat în școală printr-un caracter puternic, definit de ambiție, curaj și asumarea riscului. Pierderea lui a lăsat în urmă un gol imens și o durere nemărginită în inimile profesorilor, colegilor, prietenilor și familiei.

În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul publicat astăzi pe pagina de socializare a SMSJ Fălticeni.

Alma Clinic

ȘTIRI