Modernizări edilitare în zona centrală și pe Bulevardul 2 Grăniceri. Lucrările se vor încheia în curândLocal

Modernizări edilitare în zona centrală și pe Bulevardul 2 Grăniceri. Lucrările se vor încheia în curând

       Accesări: 1440

Schimbări în zona spațiilor pietonale. Municipalitatea fălticeneană continuă reabilitarea trotuarelor și platourilor din fața spațiilor comerciale cu pavaje rezidențiale. Proiectul de modernizare s-a desfășurat pe mai multe etape ce au inclus zone de pe Maior Ioan, Bulevardul Revoluției și Bulevardul 2 Grăniceri.

Lucrări similare, de reabilitare și modernizare se desfășoară pe tronsonul de la intersecția străzii Nicolae Beldiceanu cu Dogari.

Au fost refăcute scările, spațiile pietonale și s-au montat borduri noi.

Vor fi mai amplasate și elemente de susținere din metal (mână curentă). Lucrările sunt realizate în proporție de 90% și urmează să fie finalizate în cel mult două săptămâni.

Lucrări edilitare se fac și pe strada Republicii, de la intersecția cu Bulevardul Revoluției și până la intersecția cu strada Dogari.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Aici sunt executate lucrări de reabilitare după amplasarea noii conducte apă potabilă ce leagă centrul orașului de cartierul Republicii.

Au fost montate borduri noi, iar spațiul pietonal, lărgit cu un metru în zona magazinelor, va fi asfaltat zilele acestea.

Pe perioada lucrărilor, între orele 8-16, tronsonul dintre ANAF și Pharmaplus este închis circulației.

Fondurile pentru modernizările edilitare provin din bugetul local.

ȘTIRI