Minora dispărută din Mălini se întoarce acasă însoțită de polițiști și de tatăl acesteia. Unde au găsit-o oamenii legiiRural

Minora dispărută din Mălini se întoarce acasă însoțită de polițiști și de tatăl acesteia. Unde au găsit-o oamenii legii

       Accesări: 4133

Totul este bine când se termină cu bine. Adolescenta din Comuna Mălini a fost găsită de polițiști. După două zile de cercetări, în care au fost implicați mai mulți polițiști, tânăra a fost identificată sâmbătă dimineața, într-un alt județ din zona Moldovei.

Tânăra este bine și se întoarce acasă, după o călătorie cu mașina, de 180 de kilometri, la prietenul ei.

În urma operațiunilor investigative desfășurate de SPR Mălini și Poliția Municipiului Fălticeni, tânăra a fost găsită în municipiul Vaslui.

Surse din interiorul IPJ Suceava au spus că adolescenta a plecat voluntar de la domiciliu, cu mașina unui localnic, care face taximetrie de ocazie.

Tatăl fetei primise un apel telefonic, în urma căruia a fost informat de către un alt localnic, care a văzut anunțurile apărute pe Facebook privind dispariția fetei, că adolescenta ar fi ajuns în județul Vâlcea. Bărbatul care l-a informat știa că fata plecase cu un alt localnic spre destinația respectivă.

Alma Clinic

Oamenii legii au continuat cercetările și au aflat informații noi și vitale care au condus la găsirea adolescentei dată dispărută din localitatea de domiciliu.

În cadrul investigațiilor a fost implicat și un agent al Poliției Rutiere Fălticeni.

Acesta a reușit să identifice și să comunice cu persoana din Mălini care a transportat adolescenta până la destinația cerută, iar în urma discuției bărbatul i-a declarat polițistului că adolescenta se află în municipiul Vaslui, localitate unde a fost transportată cu un autoturism.

Potrivit acelorași surse, sora adolescentei a reușit să intre pe contul de socializare al fetei dispărute, astfel fiind identificată persoana cu care tânăra din Mălini conversase în ultima perioadă. Este vorba despre un tânăr vasluian.

Pe baza acestor informații, polițiștii din Fălticeni au luat legătura cu colegii de la Poliția Municipiului Vaslui, agenții acestei unități reușind să-l identifice pe prietenul fetei din Mălini.

Adolescenta a fost găsită sâmbătă dimineața la locuința tânărului din Vaslui, iar de aici polițiștii vasluieni au internat-o într-un Centru de Primire Minori, așa cum prevăd procedurile în vigoare.

Polițiștii SPR Mălini s-au deplasat în cursul aceleași zile, 20 februarie, la Vaslui, împreună cu tatăl fetei, pentru a readuce adolescenta alături de familie.

ȘTIRI