Marți este zi de examen auto în Fălticeni. Șoferii sunt rugați să fie mai îngăduitori cu cei care învață să conducăLocal

Marți este zi de examen auto în Fălticeni. Șoferii sunt rugați să fie mai îngăduitori cu cei care învață să conducă

       Accesări: 4841

Orice început este greu. Noii cursanți, care descoperă tainele conducerii unui automobil, învață să facă față și provocărilor din traficul auto. Cu toții am trecut prin asta, emoție la volan, puțin stres, dar și plăcerea tot mai mare de a șofa.

De câteva zile s-au reluat orele de conducere în municipiul Fălticeni, după ani buni când pregătirea practică s-a desfășurat în Suceava.

Circulația rutieră este animată de mașinile școlilor de șoferi, care merg pe traseele pe care cursanții le vor parcurge în timpul examenului.

Tineri sau mai puțini tineri, aspiranții la permisul auto au propriul ritm, un ritm care presupune învățare din mers la propriu.

Din acest motiv, instructorii școlii de șoferi AutoXor îi roagă pe șoferi să fie îngăduitori cu cei care deprind tainele șofatului.

Sunt însă și conducători auto care uită care au fost în aceeași postură, având un comportament dezagreabil. Respectul în trafic trebuie să fie reciproc, indiferent de nivelul de experiență al șoferilor.

Mai mult decât atât, în fiecare marți, are loc examenul auto pentru candidații din zona Fălticeni, iar prezența mașinilor școlilor de șoferi va fi numeroasă. Pentru această zi, mașinile în care se află examinatorii vor purta casete inscripționate cu titulara „Examen”.

În această zi, cu mari emoții pentru candidați, este de dorit ca șoferii să arate răbdare față de viitorii participanți la trafic.

Instructorii școlii AutoXor le mulțumesc tuturor șoferilor care au dat dovadă de îngăduință și comportament civilizat la volan, arătând totodată respect învățăceilor aflați la volan.

ȘTIRI