Marina Apetroae urcă din nou pe podium! Sportiva din comuna Preutești este vicecampioană națională la boxSport

Marina Apetroae urcă din nou pe podium! Sportiva din comuna Preutești este vicecampioană națională la box

       Accesări: 1315

La un pas de un împlinirea unui vis. Tânăra Marina Apetroae s-a calificat în finala Campionatului Național de box feminin, reușind cea mai mare performanță dintre toate participările de până acum. Însoțită de antrenorul Vasile Nistor, sportiva din comuna Preutești s-a luptat în ring pentru prestigiul clubului ACS Șomuz Fălticeni.

Evenimentul, desfășurat la Năvodari, pentru categoriile de cadete, junioare, tineret și senioare, a fost organizat de Federația Română de Box.

Marina Apetroae a concurat la categoria junioare, 52 de kilograme, secțiunea junioare.

Pugilista, în vârstă de 14 ani, și-a dominat adversarele în cele două partide, reușind să acceadă în finala competiției.

Eleva maestrului Vasile Nistor s-a întâlnit în ultimul meci cu Clarisa Scurt, reprezentanta clubului Crișul Oradea.

Finala categoriei junioare a fost una extrem de disputată, ce a necesitat energie și forță de ambele părți.

Marina Apetroae a pierdut la puncte, însă încheie Campionatul Național de Box cu medalia de argint și titlul de vicecampioană națională.

Tânăra se pregătește zilnic în noua sală de antrenamente din Fălticeni, alături de mai mulți sportivi cu rezultate deosebite în boxul românesc.

Ambițioasă și talentată, Marina, eleva Școlii Gimnaziale Preutești, boxează de doi ani, timp în care și-a trecut în cont câteva medalii și victorii importante.

Ea a mai câștigat medalia de argint la Cupa României și medalii de bronz la turneele internaționale Ghiorgheni și Arad.

Marina Apetroae devine, în urma performanței de la Năvodari, prima vicecampioană la box feminin junioare din cadrul clubului ACS Șomuz Fălticeni.

ȘTIRI