Mai ceva ca pe autostradă! Ieșean depistat cu 184 km/h în Vadu Moldovei. Polițiștii l-au amendat cu 3.480 de leiLocal

Mai ceva ca pe autostradă! Ieșean depistat cu 184 km/h în Vadu Moldovei. Polițiștii l-au amendat cu 3.480 de lei

       Accesări: 4584

Însetat de viteză! Un șofer din județul Iași s-a lăsat absorbit de performanțele mașinii sale, astfel încât n-a mai contat faptul că se afla pe un Drum Național din zona Fălticeni și nu pe o autostradă din Germania. Bărbatul conducea un BMW Seria 5, iar la intrarea în comuna Vadu Moldovei, dinspre Roșiori, a fost depistat cu 184 km/h.

Mașina a trecut ca o rachetă pe lângă un autoturism Dacia Logan, aflată pe celălalt sens de mers.

Ceea ce nu știa conducătorul auto ieșean era faptul că în vehiculul neinscripționat se afla un echipaj al Poliției Rutiere Fălticeni, care acționau „incognito” tocmai pentru a-i depista pe vitezomani.

S-a întâmplat sâmbăta trecută, la orele după-amiezii, când oamenii legii erau în miezul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere.

Agenții de poliție au întors mașina, însă traficul auto ridicat a complicat lucrurile. Oamenii legii au pornit în urmărirea vitezomanului, însă acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ieșeanul a reușit să se strecoare și să-și piardă urma în traficul auto, însă polițiștii au schimbat planul și au reușit să-l repereze după 10 minute.

Aceștia l-au depistat pe raza localității Sasca Nouă, unde l-au oprit în trafic.

Șoferului i-au fost aduse la cunoștință faptele săvârșite. El circulase în localitatea Vadu Moldovei cu 184 km/h, depășind de trei ori viteza admisă pe acel sector de drum, de 60 km/h, reglementată prin indicatoare rutiere.

Polițiștii i-au aplicat două sancțiuni pe măsura faptelor șoferului. Amenzile cumulate s-au ridicat la 3.480 lei, 2.900 de lei pentru viteză și 580 de lei pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Vitezomanul ieșean are permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

Ieșeanul este autorul recordul de viteză de anul acesta, înregistrat pe un drum public zona Fălticeni. Cel mai grăbit șofer rămâne un sucevean depistat, acum cinci ani în urmă, cu 210 km/h, între Rădășeni și Cornu Luncii.

ȘTIRI