Magic 81 Lines sau despre un slot clasic în vremuri moderne! Puteți obține de până la opt ori câștigul!Diverse

Magic 81 Lines sau despre un slot clasic în vremuri moderne! Puteți obține de până la opt ori câștigul!

       Accesări: 136

Istoria sloturilor a început să se scrie de la finalul secolului al XIX-lea, când Sittman și Pitt au realizat primul aparat. Acesta avea 5 role și 50 de cărți, fiind inspirat din jocul de Poker. În perioada 1887-1895 a apărut primul slot machine, care a fost fabricat de Charles Fey, considerat si părintele păcănelilor.

Acesta putea face plăți automate și avea doar trei role, plus multe alte simboluri pe lângă clasicele cărți de joc.

Așa au apărut simbolurile precum inimă, diamant, potcoavă și vestiții clopoței.

În 1902-1908 au apărut primele sloturi cu fructe în locul simbolurilor cu cărți, jocuri clasice ce sunt la mare căutare și în prezent. Iar raționamentul era unul simplu. În acea perioadă, jocurile de cazinou erau interzise și implicit jocurile de cărți pe bani.

Astfel, noile sloturi nu mai ofereau premii în bani, ci în produse precum gumă de mestecat, băuturi și bomboane. Iar noile simboluri făceau ca noile sloturi să fie considerate jocuri mecanice pentru divertisment, nu jocuri de noroc.

Sloturile au evoluat și primele jocuri electromecanice au apărut în 1964. Cu toate că jocul funcționa automat, maneta ce punea tot sistemul în mișcare era păstrată. Datorită upgradeului important, jocul a câștigat popularitate și a dominat piața sloturilor electronice.

Primele sloturi video au apărut în perioada 1976-1978. Aparatul a fost dezvoltat în California, de o companie din Las Vegas. Jocul a folosit un televizor pentru afișare și a fost pentru prima dată disponibil hotelului Hilton din Las Vegas.

Un salt important în industria sloturilor s-a întâmplat în 1996, odată evoluția internetului au apărut și primele cazinouri online. Jocurile de tip slots au fost cel mai ușor de replicat în mediul digital. Producătorii de jocuri nu mai aveau limite din punct de vedere tehnologic și astfel au putut fi realizate jocuri pe diferite matrice.

Cu toate că oferă cele mai mici șanse de reușită, sloturile au ajuns să asigure peste 70% din veniturile cazinourilor, fiind extrem de populare în rândul jucătorilor și pasionaților de gambling. Popularitatea sloturilor a crescut pe baza simplității modului de jocm, dar și accesibilității. Nu e nevoie de o strategie sau de reguli. Setați miza și declanșați spinul prin simpla apăsare de buton sau tragere de manetă.

Cum mulți dintre jucători au crescut cu sloturile clasice și au dorit astfel de jocuri și în mediul digital, producătorii de jocuri nu au mai stat pe gânduri și au scos pe piață titluri importante printre care Magic 81 Lines, Shining Crown, Dice and Roll și multe altele ce au în centrul atenției fructele și pe care le găsiți pe Casino7.ro.

Magic 81 Lines

Magic 81 Lines, realizat de Novomatic, este unul dintre jocurile ce îmbină clasicul cu modernul. Oferă un cocktail de fructe într-o matrice clasică de patru role și 81 de linii de câștig. Jocul are un RTP de 95.06% și o volatilitate crescută.

Pe lângă simbolurile clasice – cireșe, pepeni, prune, portocale și lămâi – există și simbolul Magic 81 Lines. Acesta are rol de multiplicator și puteți obține de până la opt ori câștigul, dacă intră într-o combinație câștigătoare.

Pe lângă jocul clasic, există și funcția Gamble, care vă permite să vă dublați câștigul. După o rundă câștigătoare, aveți două opțiuni: fie să încasați, fie să riscați și să vă pariați potențialul câștig la Gamble. Șansele de reușită sunt 50:50.

Însă nu toate rundele au opțiunea de Gamble. În mod normal, atunci când această funcție este activă, butonul apare pe ecran. În unele jocuri puteți vedea simbolurile Inimă și Trefla, simboluri Gamble. Dacă le activați, puteți repeta jocul de Gamble.

În concluzie, sloturile au evoluat și s-au transformat în decurs de peste 130 de ani, dar principiul de funcționare și simbolurile clasice nu au dispărut. În continuare, sloturile sunt cele mai căutate jocuri de cazinou, iar jocurile cu fructe rămân în topul preferințelor jucătorilor.

ȘTIRI