Lucrările sunt pe ultima sută de metri la noua Bază Nautică din Fălticeni. Proiectul va fi inaugurat luna aceastaLocal

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la noua Bază Nautică din Fălticeni. Proiectul va fi inaugurat luna aceasta

       Accesări: 951

Vremea favorabilă permite continuare investițiilor. Se lucrează intens pe unul dintre cele opt șantiere deschise în municipiul Fălticeni. La malul iazului Șomuz este construită noua Bază Nautică, un proiect derulat cu fonduri locale și județene în valoare de 5,5 milioane de lei.

Lucrările sunt pe ultima sută de metri.

La momentul actual se fac ultimele finisaje la clădirea care include, printre altele, un hangar pentru depozitarea bărcilor.

Zilele viitoare urmează dotarea și amplasarea mobilierului și introducere aparaturii pentru antrenamente. În unele camere mai sunt de montat parchetul.

La exterior au fost turnate straturile de asfalt, iar aleile de acces și cele pietonale au fost finalizate. La clădirea Bazei Nautice mai au mai rămas de montat elementele decorative și aplicarea materialului decorativ.

Spațiile verzi sunt deja amenajate, la acest capitol mai sunt doar mici detalii de realizat.

Proiectul, finanțat de Primăria Municipiului Fălticeni și Consiliul Județean Suceava, este în grafic, potrivit datelor stabilite în contractul de execuție al lucrărilor.

Din discuțiile cu reprezentanții constructorului, firma SYM RSC SRL, reiese că lucrările vor fi încheiate în jurul datei de 10 iunie.

Noua Baza Nautică va fi inaugurată vara aceasta, autoritățile locale având în plan un eveniment special la care vor fi invitați sportivi de talie mondială, care s-au pregătit la Fălticeni, oficiali ai Federației Române de Canotaj, parlamentari, dar și antrenorii și tinerele speranțe de la cele două cluburi de canotaj din Fălticeni și Suceava.

ȘTIRI