Detaliile accidentului mortal de pe raza comunei Rădășeni. Șoferul mașinii intrase pe contrasens și s-a izbit în plinLocal

Detaliile accidentului mortal de pe raza comunei Rădășeni. Șoferul mașinii intrase pe contrasens și s-a izbit în plin

       Accesări: 3439

Zi neagră pe șoselele din județ. Câteva accidente rutiere au marcat începutul primei săptămâni pline din luna iunie. Unul dintre cele mai grave s-a întâmplat în timpul după-amiezii, pe raza comunei Rădășeni.

Două autovehicule au intrat în coliziune pe DN 2E, șoferul unui autoturism murind după producerea accidentului rutier.

Echipaje ale pompierilor, împreună cu echipaje paramedicale și medicale de la SMURD și Ambulanță, și de la Compartimentul Rutier Fălticeni au sosit la locul tragediei.

Autoturismul s-a făcut zob în urma impactului frontal cu vehiculul de tonaj. Leziunile suferite de victimă au fost incompatibile cu viața.

Circulația a fost blocată zeci de minute.

Primele cercetări efectuate de polițiști indică faptul că șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune, în plin, în autotrenul înmatriculat în Polonia, condus de un șofer de 39 de ani.

La volanul mașinii Volkswagen se afla un bărbat de 58 de ani, din localitatea suceveană Arbore.

Impactul i-a fost fatal.

Pompierii au scos victima dintre fiarele contorsionate, însă pentru șofer nu s-a putut face nimic pentru a-i salva viața.

Autoturismul se deplasa dinspre Sasca spre Spătărești, în afara localității Rădășeni, iar din motive necunoscute a intrat pe contrasens.

Pe fondul producerii coliziunii, autotrenul, condus de un șofer din Belarus, cât și mașina Volkswagen au ajuns în afara carosabilului.

Polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni continuă cercetările. Ei au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI