Lucrări pe Bulevardul 2 Grăniceri. ELBI va asfalta tronsonul dintre străzile Broșteni și FilaturiiLocal

Lucrări pe Bulevardul 2 Grăniceri. ELBI va asfalta tronsonul dintre străzile Broșteni și Filaturii

       Accesări: 1159

Campania de asfaltare continuă. Miercuri, 12 mai, încep lucrările de reabilitare pe una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din municipiul Fălticeni. ELBI va asfalta tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Broșteni și Filaturii.

Lucrările vor demara la ora 7 dimineața.

Stratul de asfalt va fi turnat pe segmentul din direcția centru spre Roman. Pe perioada lucrărilor, circulația se va desfășura pe o singură bandă.

Este posibil ca la orele de vârf, între 7.30-8.00 și 16-16.30, traficul rutier în zonă să fie îngreunat, iar circulația să se desfășoare bară la bară. Cei care se îndreaptă spre centru și vor să evite aglomerația, pot alege ca rută alternativă să străzile 1 Mai-Nicolae Beldiceanu-Bulevardul Revoluției, respectiv Filaturii-Țărăncuței-Broșteni-Dogari.

Pentru ca lucrările să se desfășoare într-un ritm bun, riveranii și-au căutat alte locuri de parcare pentru mașinile personale.

Codrin Benta

Începând marți seara oprirea/staționarea sau parcarea autoturismelor pe tronsonul amintit nu este posibilă pe nici un sens de mers.

În ultimele două zile, angajații ELBi au ridicat capacele de canal și cele pentru preluarea apei pluviale la nivelul la care va fi turnat stratul de asfalt.

Pe același segment de drum al Bulevardului 2 Grăniceri au fost realizate modificări în zona scuarului, acesta fiind îngustat, iar spațiul destinat trecerilor de pietoni a fost revizuit pentru a oferi un câmp vizual mai bun.

Echipajele Poliției Locale vor dirija traficul rutier pe toată perioada lucrărilor.

Acestea fac parte din contractul multianual semnat de Primăria Municipiului Fălticeni cu firma locală ELBI.

Până acum au fost plombate străzile cu gropi, iar strada Filaturii a fost asfaltată în întregime. Lucrările de sistematizare au fost efectuate atât în zona pietonală, cât și pe partea de carosabil. Odată cu acestea au fost create noi locuri de parcare.

ȘTIRI