Accesări: 3887

Toamna se numără bobocii și este vreme potrivită pentru bal. La jumătatea acestui anotimp, colegiile din Fălticeni marchează startul unei noi generații printr-un eveniment aparte. Elevii claselor a noua sunt invitați să ia partea la o experiență unică, antrenantă și memorabilă ce necesită resurse, imaginație și multă muncă.

Balul Bobocilor este unul dintre cele mai îndrăgite proiecte și momente, este locul unde noii liceeni au posibilitatea de a-și valorifica talentele.

Evenimentele, așeptate cu interes, sunt reluate după doi ani de pauză. Ca și în trecut, balurile se vor desfășura la Centrul Cultural „G.V.Birlic”, iar accesul în sală este contracost.

Elevilor claselor a douăsprezecea, ajutați de un profesor coordonator, organizează manifestarea, iar fiecare eveniment în parte stă sub semnul creativității.

Decorurile, vestimentațiile și coregrafiile sunt elementele prin care tinerii vor să-i impresioneze plăcut pe colegii de liceu, pe părinți, dar și pe profesori.

Codrin Benta

Spectacolele organizate de colegiile „Nicu Gane”, „Vasile Lovinescu” și „Mihai Băcescu” se vor desfășura pe 14, 21 și 28 octombrie. Balul Bobocilor, în fapt un concurs al talentelor, este susținut financiar de către sponsori, autorități locale și, în unele cazuri, de către asociațiile de la nivelul unităților de învățământ.

26 de perechi, asprirante la titlul cel mai important, sunt înscrise la ediția de anul acesta, la cele trei evenimente.

Evenimentele vor fi încheiate cu o petrecere și recitaluri susținute de soliști îndrăgiți de tânăra generație. Invitați sunt interpretul pop Alex Velea, rapperul Puya și trapperul Marko Glass.

Desiderium

Primul bal va avea loc pe 14 octombrie.

Bobocii de la Colegiul Național „Nicu Gane” vor evolua în cadrul manifestării intitulate „Desiderium”.

Tema amintește de un vechi dicton latin care pune în lumină dorințele pioase.

Șapte perechi se vor întrece în cadrul acestui bal.

Organizatorii au anunțat că va începe la ora 18. Tariful unui bilet pentru bal este de 40 lei, cel doar pentru petrecere este de 50 de lei, iar biletul de acces la bal și petrecere este de 70 de lei.

Marele Bal Mascat

Al doilea eveniment din seria celor trei va fi organizat pe 21 octombrie, în ultima zi din primul modul de studiu, de elevii Colegiului „Vasile Lovinescu”.

Ediția din acest an are o temă cum nu se poate mai potrivită pentru un astfel de moment. „Marele Bal Mascat” este denumirea sub care se va desfășura manifestarea.

10 perechi vor concura pentru titlul de Miss și Mister Boboc.

Balul Bobocilor va începe la ora 19. Tariful unui bilet pentru bal este de 40 lei, cel doar pentru petrecere este de 50 de lei, iar biletul de acces la bal și petrecere este de 60 de lei.

Invitatul elevilor de la Colegiul „Vasile Lovinescu” este rapperul Puya.

Evenimentul este susținut de Asociația „Generații pentru generații”, ce aparține colegiului.

Leonidas

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” are ca temă fascinanta lume din orașul antic Sparta.

Nouă perechi vor concura la acest eveniment.

Spectacolul se va desfășura în seara zilei de 28 octombrie.

Organizatorii au programat evenimentul pentru ora 18. Tariful unui bilet pentru bal este de 40 lei, cel doar pentru petrecere este de 50 de lei, iar biletul de acces la bal și petrecere este de 70 de lei.

La petrecerea balului este invitat trapperul Marko Glass.

ȘTIRI