Isterie la concertul Yny Sebi de la Fălticeni. Câteva mii de tineri au participat la recitalul cântărețului buzoianLocal

Isterie la concertul Yny Sebi de la Fălticeni. Câteva mii de tineri au participat la recitalul cântărețului buzoian

       Accesări: 8359

Seară cu mulți decibeli, ritmuri urbane și foarte mulți fani. Seria concertelor de la Zilele Municipiului Fălticeni a început luni seara cu recitalul susținut de Yny Sebi. Câteva mii de copii și adolescenți au ținut să ia parte la un spectacolul trapperului din Buzău, unul din dintre cei mai în vogă artiști români ai momentului.

Aceștia l-au întâmpinat ca pe o supervedetă, strigându-i îndelung numele înainte ca acesta să sosească la scenă.

Yny Sebi nu și-a dezamăgit fanii, iar în cele 30 de minute ale concertului a interpretat cele mai cunoscute melodii, piese care pe You Tube au câteva sute de mii sau peste 1 milion de vizualizări.

La jumătatea recitalului, solistul de muzică trap a coborât de pe scenă, lângă fani, moment care a produs o adevărată isterie, tinerii trecând de gardurile metalice pentru a se fotografia cu artistul favorit.

Yny Sebi s-a declarat uimit de primirea făcută de publicul din Fălticeni, dar și faptul că fanii lui știu „fiecare vers și fiecare piesă”.

La finalul concertului, artistul a fost asaltat de fani pentru o ședință foto, dar și pentru autografe.

Potrivit organizatorilor, la acest concert au participat aproximativ 7.000 de persoane.

Un cântăreț la modă

Interpretul buzoian, în vârstă de 17 ani, are 30 de milioane de vizualizări pe You Tube, deși are doar 11 videoclipuri postate pe canalul său, iar pe platforma de TikTok are peste 37 de milioane de vizualizări. Yny Sebi are, de asemenea, peste 200.000 de fani pe Instagram.

În urmă trei ani și-a început cariera muzicală, iar în ultima perioadă a cunoscut un succes răsunător.

Este unul dintre artiștii favoriți ai adolescenților.

În ceea ce privește stilul muzical abordat, Yny Sebi se înscrie în curentul trapperilor, ramură din hip-hop, melodii cu texte explicite și linie melodică foarte simplă.

Acest gen de muzică are la bază teme precum viața de stradă, banii, mașinile, intrigile și poveștile de viață urbane, în special cele ale tinerilor, cu aspecte plăcute sau mai puțin plăcute.

ȘTIRI