Inginerul fălticenean Cătălin Fodor este noul șef al Inspectoratului Județean în Construcții SuceavaActualitate

Inginerul fălticenean Cătălin Fodor este noul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava

       Accesări: 4840

Parcurs ascedent pentru un inginer fălticenean. Cătălin Fodor este noul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava, instituție aflată în subordinea Guvernului. Numirea în funcție a fost făcută pe 12 februarie 2020.

În numai șase luni, inginerul Fodor a bifat un traseu carieristic în trei instituții importante.

El a părăsit, Biroul Urbanism al Primăriei Fălticeni din postura de director executiv, instituție unde a lucrat aproape 14 ani.

În septembrie 2019 s-a transferat ca inspector la Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Suceava, pentru ca la sfârșitul lui ianuarie 2020 să înceapă activitatea la Inspectoratul Județean în Construcții Suceava.

Cătălin Fodor este absolvent al Facultății de Construcții din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, având și un master în „Restaurarea Construcțiilor Inginerești și a Monumentelor de Artă”.

În urmă cu aproape 20 de ani și-a început cariera în mediul privat, ca inginer constructor la firma Constar S.A. Fălticeni.

Din iulie 2006 și până în septembrie 2019 a lucrat la Primăria Fălticeni, ocupând mai multe funcții în cadrul Biroului Urbanism.

Cătălin Fodor preia acum conducerea unui organism cu atribuții de control al activității în domeniul calității în construcții, disciplinei în urbanism, al supravegherii pieței materialelor de construcții și al avizării investițiilor în lucrări de construcții realizate din fonduri publice, activitatea de control cuprinzând toată sfera industriei construcțiilor.

În vârstă de 49 de ani, inginerul este primul fălticenean care ajunge în această funcție la I.J.C. Suceava.

Timp de șase luni el va asigura conducerea acestei instituții, postul urmând să fie scos la concurs.

ȘTIRI