Accesări: 4068

Orele de curs sunt suspendate parțial, până la sfârșitul acestei săptămâni, în trei dintre cele patru școli gimnaziale din municipiul Fălticeni.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, măsura suspendării parțiale a cursurilor a fost dispusă de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, astfel:

Pentru 3 clase de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, în perioada 25-28 februarie. Au fost confirmate 22 de cazuri de gripă în rândul copiilor de clasă pregătitoare şi clasa a II-a. Până luni vor rămâne acasă 67 de elevi (Pregătitoare A, II B, I B ).

Pentru 3 clase de la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”, în perioada 25-27 februarie. Au fost cofirmat 5 cazuri de gripă sezonieră în rândul elevilor de clasa a II-a şi a III-a. Până joi, inclusiv, vor râmâne acasă peste 50 de elevi de la calsele (III A, II A, III C) . Reamintim că Şcoala Ciurea îşi desfăşoară temporar activitatea în săli de clasă ale Şcolii Gimnaziale „Al. I. Cuza”.

La Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu” vor fi suspendate cursurile în perioada 25-28 februarie, pentru 60 de elevi de la clasele III A şi IV B, după ce alţi 29 de elevi de la clasa a II-A au avut cursurile suspendate în perioada 21-25 februarie. La această şcoală sunt cofirmate 15 cazuri de gripă sezonieră.

Mahanu Design

În perioada suspendării cursurilor în clasele respective se efectuează dezinfecţia generală.

La nivel judeţean sunt suspendate parţial cursurile pentru 21 de grupe / clase din 10 unităţi de învăţământ.

548 de elevi vor sta acasă până vineri, 28 februarie.

89 de preşcolari şi elevi au fost diagnosticaţi cu gripă sezonieră.

ȘTIRI