Incident în zona Ciorsaci. Incendiu declanșat la un autoturism aflat în mers. Câțiva șoferi au sărit în ajutorRural

Incident în zona Ciorsaci. Incendiu declanșat la un autoturism aflat în mers. Câțiva șoferi au sărit în ajutor

       Accesări: 4597

Necazul apare de unde te aștepți mai puțin. Un autoturism Peugeot, condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, a luat foc în mers, vehiculul deplasându-se din direcția Preutești spre Fălticeni. Fumul consistent, care provenea din zona compartimentului motor, a fost observat de un alt participant la trafic, ce se afla în spatele mașinii care avea un incendiu în toată regula.

Șoferul, care venea de la Botoșani, de pe traseul Hârtop-Liteni-Suceava, a tras pe dreapta, în apropiere de trecerea la calea ferată din zona Ciorsaci (drumul spre Leucușești).

Participantul la trafic care a observat incendiul, șeful firmei de pază SGS Security, din Fălticeni, a sărit primul în ajutorul șoferului a cărui mașină era în pericol.

Cu un stingător, intensitatea flăcărilor a fost domolită, însă nu a fost de ajuns.

Într-un gest de solidaritate, un alt șofer a sărit în ajutor.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Între timp au fost anunțați pompierii. Aceștia au ajuns în decurs de 3-4 minute, însă până la sosirea acestora, șoferii au reușit să pună capăt incendiului.

Din fericire, pagubele au fost minore.

Pompierii spun că, la mijloc, este vorba de un scurtcircuit. Ei au aplicat respectarea măsurilor PSI și s-au asigurat că incendiul este lichidat.

Incidentul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 14.

Nu s-au înregistrat victime.

ȘTIRI