Accesări: 2599

Reușite răsplătite pe măsură străduinței. 50 de elevi ai Colegiului „Vasile Lovinescu” au avut parte de o surpriză plăcută spre finalul primului semestru. Sunt liceenii cei mai silitori ai unității de învățământ, care au primit un stimulent binevenit pentru rezultatele bune și foarte bune la învățătură obținute în anul școlar anterior.

În altă ordine de idei, elevii silitori au fost recompensați cu premii în bani.

Festivitatea s-a desfășurat în sala de ședințe, în prezența conducerii colegiului.

Directorul Cristi Acatrinei afirmă că cei recompensați sunt „elevii cu ajutorul cărora colegiul se menține la un nivel înalt.”

Recompensele în bani nu sunt doar o recunoaștere a rezultatelor obținute de elevii cu drag de carte, ci și un imbold pentru ceilalți colegi care doresc să le urmeze exemplul.

„Ne-am îndreptat atenția, poate mai mult ca altădată, spre elevi cu rezultate deosebite la învățătură în anul școlar anterior. Sunt acei elevi care fac cinste colegiului nostru și cu ajutorul cărora ne menținem la un nivel înalt.”, ne-a declarat directorul Cristi Acatrinei. „Anul acesta, pe lângă alte daruri făcute, am premiat și excelența.”

Elevii au primit pe lângă stimulentul financiar și câte un cadou.

Fondul de premiere s-a ridicat la valoarea de 18.000 de lei.

Banii au fost oferiți de câțiva antreprenori din Fălticeni care, în acest mod, au arătat că sprijină performanța, apreciază și respectă valorile educaționale.

Cei care s-au alăturat acestui demers lăudabil și au contribuit la crearea fondului de premiere sunt oamenii de afaceri ai firmelor Simos, Pâine la Larisa, Botușanu și Sanimet. Printre cei care au participat financiar se numără și cei de la Assist Software.

Premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură nu a fost doar o simplă festivitate.

Pentru profesori a fost o nouă ocazie de a le vorbi liceenilor despre încrederea în forțele proprii, ambiție, optimism și satisfacție.

Conducerea Colegiului „Vasile Lovinescu” i-a felicitat pe premianți, în același timp mulțumind antreprenorilor locali pentru sprijinul acordat la materializarea acestui demers.

ȘTIRI